Ροδοτόπι: «Η διαιτησία τίναξε το παιχνίδι στον αέρα»

25.09.2021 Αναγνώστηκε 625 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία ήρθαν κιόλας από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Ροδοτόπι να φωνάζει για τη διαιτησία του Σταματελόπουλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόνιτσα όπου γνώρισε την ήττα με 2-1.

Ροδοτόπι: «Η διαιτησία τίναξε το παιχνίδι στον αέρα»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το Ροδοτόπι έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια έβγαλε δεύτερη ανακοίνωση συγχαίροντας τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους και δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της Κόνιτσας για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

 Μία τραγική διαιτησία στην Κόνιτσα τίναξε τον αγώνα στον αέρα. Κάρτες, κάρτες, κάρτες, απίθανα φάουλ. Λογικό να μείνουμε με 10 παίχτες. Η Επιτροπή Διαιτησίας είναι έκθετη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

Ανακοίνωση νούμερο 2

Συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την αντίδραση που έβγαλαν στο β ημίχρονο και την προσπάθειά τους. Στις λεπτομέρειες δεν ισοφαρίσαμε. Ελπίζουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι παρόλες τις πολλές αναποδιές που μας έχουν βρει. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΠΙΝΔΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ για την φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Αρνητικός πρωταγωνιστής σε έναν συναρπαστικό αγώνα ο διαιτητής που κατάφερε να δείξει 3 κόκκινες εν τέλει. Κρίμα.

Σχολιασμος