Μια αγκαλιά οι Βετεράνοι της Κόνιτσας και του ΠΑΣ για τον Φάνη Μουρεχίδη (photos)

26.06.2021 Αναγνώστηκε 776 φορές

Στο χθεσινό φιλικό που έδωσαν στην Κόνιτσα οι Βετεράνοι της Πίδνου και του ΠΑΣ Γιάννινα για να τιμήσουν τον Φάνη Μουρεχίδη ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, ήταν όλοι εκεί.

Μια αγκαλιά οι Βετεράνοι της Κόνιτσας και του ΠΑΣ για τον Φάνη Μουρεχίδη (photos)

Η προσπάθεια που καταβάλει τόσο ο Φάνης Μουρεχίδης μετά το εργατικό ατύχημα που είχε το οποίο τον καθήλωσε σε ένα αναπηρικό καροτσάκι όσο και η σύζυγος του και ο γιος του Βασίλης είναι αξιοθαύμαστη και πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους και κυρίως στα στηρίγματα (φυσικά να μην ξεχάσουμε και τον αδελφό του Σπύρο) που έχει ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Για τον Φάνη Μουρεχίδη το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή του. Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με πάθος σε όσες ομάδες έπαιξε, τίμησα πραγματικά το ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να παίξει σε υψηλό επίπεδο αλλά η μοίρα στάθηκε άδικη μαζί του.


Οι Βετεράνοι της Πίνδου Κόνιτσας και του ΠΑΣ Γιάννινα πριν την έναρξη του αγώνα έδωσαν στον Φάνη Μουρεχίδη οι μεν πρώτοι μια εικόνα της Παναγία οι δε δεύτεροι μια τιμητική πλακέτα.


Το χαμόγελο του Φάνη μόλις τον σήκωσαν από το αναπηρικό καροτσάκι για να μπει μέσα στο γήπεδο και να πατήσει το χορτάρι είναι η καλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να υπάρξει στο χθεσινό φιλικό. Το σκορ δεν έχει καμία σημασία η ενέργεια και η συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια για να δώσουν όλοι λίγο χαρά σε αυτόν τον άνθρωπο είναι που αξίζει.


Συγχαρητήρια σε όλους. Φάνη να είσαι πάντα γερός και δυνατός. Είσαι ένας ήρωας της ζωής.


Αξίζει ωστόσο να γίνει αναφορά σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Διαιτησία: Γεωργίου Α. (Παπαδόπουλος Ν.)

Πίνδος Κόνιτσας: Παπαμιχαήλ, Κίτσιος, Ρούσσος, Κοτσιάφτης, Παρασκευάς, Χούσος, Δημόπουλος, Κυρτζόγλου, Κώτσικος, Αγόρου, Μουρεχίδης Β., Μουρεχίδης Σ., Οικονόμου Μ., Οικονόμου Κ., Πούλιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαχρήστου): Μάστακας, Παπαβασιλείου, Μπουτσουρής, Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Ντάσιος, Γιάτσιος, Γήτας, Λιάκος, Κατερίνης, Παπαρούνας, Στεργίου, Γιαννάκης, Οικονόμου, Θάνος, Τζιάλλας, Γραμμόζης.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΟΥ

Σχολιασμος