- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και στους Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα μίλησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής.
Ο κ. Δαβής ανέφερε ότι η Ένωση σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στα μέσα Ιανουαρίου έχει το πρόγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τον Ιούνιο.
Από εκεί και πέρα τόνισε ο κ. Δαβής ότι αν η αγωνιστική δραστηριότητα δεν ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η χρονιά και σε συνεννόηση πάντα με την ΕΠΟ θα μπει παύλα και θα είναι ως μη γενόμενη.
Ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε ότι η ΕΠΣΗΠ έπραξε σωστά που ανέβαλε τα πρωταθλήματα παρότι ήταν ακόμη στο πορτοκαλί ο Νομός Ιωαννίνων για να μην γίνει όπως είπε το ερασιτεχνικό εστία υπερμετάδοσης.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.