Δαβής: «Θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα αν ξεκινήσουν τον Ιανουάριο»

20.11.2020 Αναγνώστηκε 804 φορές

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και στους Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα μίλησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής.

Δαβής: «Θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα αν ξεκινήσουν τον Ιανουάριο»

Ο κ. Δαβής ανέφερε ότι η Ένωση σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στα μέσα Ιανουαρίου έχει το πρόγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τον Ιούνιο.

Από εκεί και πέρα τόνισε ο κ. Δαβής ότι αν η αγωνιστική δραστηριότητα δεν ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η χρονιά και σε συνεννόηση πάντα με την ΕΠΟ θα μπει παύλα και θα είναι ως μη γενόμενη.

Ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε ότι η ΕΠΣΗΠ έπραξε σωστά που ανέβαλε τα πρωταθλήματα παρότι ήταν ακόμη στο πορτοκαλί ο Νομός Ιωαννίνων για να μην γίνει όπως είπε το ερασιτεχνικό εστία υπερμετάδοσης.

Σχολιασμος