Τρία νέα μέλη στη διοίκηση του Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά

25.09.2020 Αναγνώστηκε 946 φορές

Μετά τις παραιτήσεις των Σταύρου Κόντου και Γιάννη Σίνη άμεση ήταν η αντικατάσταση τους στο Δ.Σ. με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τρία νέα μέλη στη διοίκηση του Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοίκηση στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν οι Τάσος Κουρής, Κώστας Μπίκας και Παναγιώτης Τσεκούραας,ενώ παράλληλα ευχαριστούς τους κ.κ. Κόντο και Σίνη για την προσφορά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά ανακοινώνει την είσοδο στο διοικητικό συμβούλιο τριών πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Οι κύριοι Κουρής Τάσος , Μπίκας Κώστας και Τσεκούρας Παναγιώτης είναι τα νέα μέλη του συμβουλίου, τους καλωσορίζουμε.

Οι αρμοδιότητες θα καθοριστούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Θα θέλαμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τον κο Κόντο Σταύρο καθώς τον κο Σίνη Γιάννη για την πολυετή προσφορά τους στην την ομάδα μας.

Με εκτίμηση εκ του Δ.Σ.

Σχολιασμος