- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Η Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα τεστ κορονοϊού σε όλους τους εργαζόμενους που είναι υπό την εποπτεία της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.
Το συνεργείο του ΕΟΔΥ ήταν στο ΠΕΑΚΙ όπου οι εργαζόμενοι έδωσαν στοματοφαρρυγγικό επίχρισμα και τα οποία θα σταλούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου θα γίνει ο ανάλογος έλεγχος.
Από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ μίλησε στο PASsports.gr ο Παναγιώτης Δαβής λέγοντας τα εξής:
Κατόπιν πρωτοβουλίας της ΓΓΑ Κκαι επικοινωνίας του ΓΓΑ με όλα τα ΠΕΑΚ της χώρας το ΠΕΑΚ Ιωαννίνων ευαισθητοποιημένο για την προστασία της υγείας στην κοινότητα ξεκινάει σήμερα μια πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ τα τεστ τους εργαζόμενους της δομής για να μπορέσουμε έτσι να βάλουμε και εμείς από την πλευρά μας τη σφραγίδα μας σε όλο αυτό το κομμάτι που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα. Οπότε σήμερα το πρωί συνεργείο του ΕΟΔΥ είναι στις εγκαταστάσεις μας και διενεργεί τα τεστ σε όλους τους εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με τα εσασιτεχνικά σωματεία.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.