- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Αγροτικού Καστρίτσας η οποία θωρακίζει την εστία της.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 24χρονος Ανδρέας Διαμάντης ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής στην Α' κατηγορία την περίοδο 2018-2019 φορώντας την φανέλα της Ανατολής και πέρυσι την περίοδο 2019-20 αν και ξεκίνησε στη Γ' Εθνική με την Ανατολή στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Κατσικά όπου και εκεί συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Θύελλα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Ο Ανδρέας Διαμάντης σε μια σύντομη δήλωση του στο PASsports ανέφερε ότι:"Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της και να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".
Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα στον άσο ήταν η απόκτηση του 19χρονου Θοδωρή Νάκου από τους Χουλιαράδες.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε αξιόλογες εμφανίσεις στην πρώην ομάδα του και η βελτίωση του τα δύο τελευταία χρόνια είναι σημαντική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Καλωσορίζουμε τον Διαμάντη Αντρέα (πρώην παίχτης Θύελλας Κατσικάς) και τον Νάκο Θεόδωρο (πρώην παίχτης Χουλιαράδων) που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα μας κάτω από τα goal posts! Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.