- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 στο "Ιωάννης Σουμουντζόγλου" εκεί όπου η Ανατολή θα υποδεχθεί την ομάδα των Χουλιαράδων.
Η Ανατολή φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής εκεί όπου πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος δίνει τη μάχη της παραμονής και έχει όλα τα φόντα για να την πετύχει. Ωστόσο καθόλου αδιάφορη δεν την αφήνει και ο θεσμός του κυπέλλου όπου θέλει να περάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Από την άλλη πλευρά οι Χουλιαράδες μετά την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα όπου βρίσκονται στην τέταρτη θέση έχουν πια ως αποκλειστικό τους στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.
Η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολο και είναι σίγουρο ότι θα δυσκολέψει αρκετά την Ανατολή στα διπλά παιχνίδια και γιατί όχι να είναι αυτή η ομάδα που θα περάσει στον τελικό.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος με βοηθούς τους Αθανάσιο Θανασιά και Δημήτριο Μπόσια.
Η πορεία των ομάδων προς τα ημιτελικά:
Ανατολή: Κόντσικα (0-5), Πωγωνάτος (0-4), Κατσικά (0-1)
Χουλιαράδες: Αμπελόκηποι (2-3), Νεοχωρόπουλο (3-0), Κάστρο (0-4), Μέτσοβο (4-1).΄
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί και μετράνε τα εκτός έδρας γκολ.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί live από το PASsports.gr
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.