- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στο κυνήγι της Κατσικάς συνεχίζει να βρίσκεται η Καστρίτσα η οποία επικράτησε 0-2 της Κράψης και η απόσταση από την πρωτοπόρο παρέμεινε στου τέσσερις βαθμούς.
Η επιστροφή του Κώστα Θανάση μετά την τιμωρία των τριών αγωνιστικών συνδυάστηκε με γκολ στο παιχνίδι ενώ το 0-2 από τον Κώστα Διαμαντόπουλο ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τη νίκη απέναντι σε μια Κράψη που προσπάθησε να παλέψει το παιχνίδι έχοντας μάλιστα και δυο δοκάρια αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
Η Καστρίτσα έφτασε κοντά στο γκολ στο 10’ όταν ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Θανάσης πήρε την κεφαλιά όμως ο Σταυρόπουλος ενστικτωδώς απέκρουσε τη μπάλα.
Σουτ του Σιουκουλάνη στο 13’ μπλόκαρε τη μπάλα ο Σταυρόπουλος.
Ένα ακόμη σουτ από πλευράς Καστρίτσας στο 20’ με τον Αναστασιάδη η μπάλα λίγο άουτ.
Η υπεροχή της ομάδας του Μανώλη Λιαπάκη καρποφόρησε στο 28’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ (για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρχε) του Διαμαντόπουλου και σύγχυση στην άμυνα της Κράψης η μπάλα έφτασε στον Θανάση που με σουτ την έστειλε στ δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Η μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει η Κράψη χάθηκε στο 30’ όταν ο Σταμούλης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε το τείχος και κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γρηγοριάδη.
Το 0-2 για την Καστρίτσα ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με φοβερό σουτ του Διαμαντόπουλου από 30 μέτρα και παρά την προσπάθεια του Σταυρόπουλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι με το 0-2 υπέρ τους έριξαν στροφές ωστόσο είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο γκολ.
Στο 47’ ο Γιάκος έκανε τη σέντρα όμως πριν η μπάλα φτάσει στον Θανάση και τη στείλει στα δίχτυα απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Ο Ναυρόζογλου στο 60’ έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Θανάση που έκανε το σουτ χωρίς όμως να βρει το στόχο. Σουτ του Θανάση στο 62’ μπλοκάρει τη μπάλα ο Σταυρόπουλος.
Στο 68’ σουτ του Θανάση η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σταυρόπουλου.
Μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για την Κράψη με τον Σταμούλη να εκτελεί κόρνερ η μπάλα έφτασε στο Τσομπάι που ήταν αφύλακτος όμως το σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βύζας έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Γρηγοριάδη.
Διαιτησία: Πάνος Ι.(Θανασιάς-Σπυρογιώτης). Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε δύσκολες φάσεις ο διαιτητής κατάφερε να έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.
Κράψη: Σταυρόπουλος, Μάρκος, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Καράσας, Κολιός (76’Τσομπάι),Ζήσης, Βύζας, Κατσούδας (71’ Σήτος), Σταμούλης, Αλεξίου (46’ Ζαμπέτας-67’ λ.τρ.Σταματίου).
Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος ,Μπίζιος, Τζίμας, Κύρκος, Αναστασιάδης (79’ Γκούβας), Γιάκος, Θανάσης (89’ Τσεκούρας), Μπιστιόλης (67’Ορφανός), Σιουκουλάνη (58’ Ναυρόζογλου).
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.