Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου

27.11.2019 Αναγνώστηκε 431 φορές

Ολοκληρώνεται σήμερα η Γ’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ όπου θα γίνουν γνωστές οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου

Στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, η Κράψη θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο της Α’ Ερασιτεχνικής Αγροτικό Καστρίτσας.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Αγία Μαρίνα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αετού Νήσου, δυο ομάδες που πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ στο «Γ.Πρίσκας» η Προοδευτική Περάματος θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.

Ο Αγροτικός Αστέρας και ο Αγροτικός Καστρίτσας ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο της Καστρίτσας.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της τρίτης φάσης του Κυπέλλου,η εκπρόσωπος του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ Εθνική, Ανατολή, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πωγωνάτο στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί είναι η Θύελλα Κατσικάς (0-1) την Πίνδο Κόνιτσας, το Μέτσοβο (4-0) το Ασβεστοχώρι, οι Χουλιαράδες (0-4) το Κάστρο και η Θύελλα Ελεούσας (0-4) τους Λογγάδες.

Το σημερινό πρόγραμμα

14:30

Κράψη-Καστρίτσα: Κατσικογιάννης (Κόλλιας-Λιόντος)

Πέραμα-Αγροτικός: Μπούμπας (Μπόσιας-Τσάντας)

Αγία Μαρίνα-Νησί: Τάσης (Θανασιάς-Μάντζιος)

17:00

Πωγωνάτος-Ανατολή: Τζόβας (Διαμάντης Λ.-Σπυρογιώτης)

Σχολιασμος