- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την τύχη με το μέρος της είχε η Ηλιόκαλη που πέρασε μέσα από την Μουσιωτίτσα τον Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου με 0-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Η ομάδα του Νίκου Μήτση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος επέβαλε τον ρυθμό της αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα τις έδινε άλλη ψυχολογία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο 29΄ ο Παντελέων είχε οριζόντιο δοκάρι με πλασέ μετά από φάση διαρκείας ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τον Πότση να επεμβαίνει σωτήρια.
Στην επανάληψη η Ηλιόκαλη αιφνιδίασε και στο 54΄ μετά από ωραία πάσα στον Παππά, ο οποίος έχασε την μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς ο Νασίκας «μπήκε» στην φάση και με «ξερό» σουτ έκανε το 0-1.
Η ομάδα των πηγών Λούρου προσπάθησε και είχε καποιες ευκαιρίες με τους Παππά και Παντελέων οι οποίες απέβησαν άκαρπες. Από την άλλη η Ηλιόκαλη διατήρησε το 0-1 και πήρε την πρόκριση. Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Αρβανίτης, Παύλου)
ΠΑΣ Πηγών Λούρου: Τόμπρας, Παπανικολάου Γ. (37΄ Μουλαράς), Λάζος, Τσάλιος, Μπονοβας, Παπανικολαόυ Γ. (63΄ Μαντέλης), Παντελέων, Λάππας, Βούρτσης, Παππάς, Κωνσταντάκης.
Ηλιόκαλη: Πότσης, Οικονομίδης, Φίλης, Ζύγουρης, Παππάς Α., Νατσίκας, Κοντονάδιος, Κατσοκέρας, Νασίθκας (73΄ Κωσταγιάννης), Παππάς Π. (88΄ Τσιώνης), Σιαμαλέκας (71΄ Ζιάκκας).
ΦΩΤΟ: ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.