Επτά μποφόρ σε Μέτσοβο και Νησί

14.09.2019 Αναγνώστηκε 993 φορές

Με πλούσιο θέαμα, 65 γκολ συνολικά και τα φαβορί να επικρατούν ξεκίνησε το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ με τα σαββατιάτικα παιχνίδια. Το Μέτσοβο ήταν καταιγιστικό στο β' μέρος και πέτυχε το σκορ της ημέρας με 7-1  επί του Θριάμβου Σερβιανών. Μποφόρ πολλά και στο Νησί εκεί όπου ο Αετός Νήσου συνέτριψε με 7-0 τη Ζίτσα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Επτά μποφόρ σε Μέτσοβο και Νησί

Ο Μανώλης Κοκκιάδης ήταν ο πρωταγωνιστής του Δροσοχωρίου στην πρόκριση με 2-1 επί του Ελληνικού. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Σταυράκι έκανε την ολική ανατροπή στην Αμφιθέα και με 1-3 πήρε την πρόκριση.

Ο Λάμπρου με δύο γκολ χάρισε την πρόκριση στην Πίνδο Κόνιτσας επί της Ζωοδόχου, ενώ οι Ραφταναίοι πέρασαν νικηφόρα από το Κουτσελιό με 0-3 και πήραν την πρόκριση.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Πεντέλη - Κάστρο 0-1

Νησί - Ζίτσα 7-0

Δροσοχώρι - Ελληνικό 2-1

Μέτσοβο - Σερβιανά 7-1

Κοσμηρά - Κραψήτες Καππαδόκες 6-2

Κληματιά - Ελεούσα 0-2

Αμφιθέα - Σταυράκι 1-3

Κόνιτσα - Ζωοδόχος 2-1

Αμπελόκηποι - Χουλιαράδες 2-3

Κουτσελιό - Ραφταναίοι 0-3

Περιστέρι - Κόντσικα 1-6

Νεοχωρόπουλο - Απείθαρχος 7-0

Σχολιασμος