- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 25χρονος μέσος Ανδρόνικος Τσουμάνης με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του από τον Θρίαμβο Σερβιανών.
Ένας ακόμη (μετά τον Μιχάλη Ηλία) παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Αγροτικού Αλέκος Τάτσης με τον Τσουμάνη να έχει στο παλμαρέ του δύο κατακτήσεις κυπέλλων ΕΠΣΗΠ με Χουλιαράδες και Θρίαμβο Σερβιανών.
Από ότι φαίνεται η διοίκηση της ομάδας προχωρεί σε στοχευμένες κινήσεις πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή και έχει μια μικρή έφεση σε παίκτες που γνωρίζει καλά ο κ. Τάτσης από το πέρασμα του από την ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών.
Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι ο ρόλος που θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Αγροτικού θα είναι πρωταγωνιστικός και για αυτό αναμένονται και νέες αφίξεις έμπειρων παικτών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.