- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο της Προοδευτικής Περάματος, μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα των γυναικών από τον ΠΑΟΚ και τη στιγμή που κορυφώνεται η μάχη της παραμονής, η ξαφνική παραίτηση του προέδρου, Κωνσταντίνου Παύλου.
Ο επονομαζόμενος, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, και «στρατηγός», επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, αποχαιρέτησε χθες βράδυ, μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, τους ποδοσφαιριστές και τις παίκτριες της Προοδευτικής και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του passports.gr, η παραίτηση του κ. Παύλου γυρόφερνε εδώ και καιρό στο μυαλό του και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σήμερα κιόλας αναχώρησε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Αγγλία, όπου ζει και εργάζεται μόνιμα ο γιος του.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.