- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Επιστροφή στις μεταδόσεις του ερασιτεχνικού για το 2019 μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κοντά σας λοιπόν σήμερα μέσα από το Studio E 103 FM και το PASsport.gr θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε τα σημαντικότερα παιχνίδια σε Α’ και Β’ κατηγορία.
Ξεκίνημα σήμερα στις 14:45 όπου ο Χρήστος Καλύβας από τα «Γ.Πρίσκας» θα μεταδώσει την αναμέτρηση Πέραμα-Ελεούσα, στην Κόνιτσα θα είναι ο Βαγγέλης Δήμας εκεί όπου η τοπική Πίνδος υποδέχεται τους Μικρασιάτες.
Από τη Λιμνοπούλα η Αγγελική Σιώλου θα περιγράψει τον αγώνα Κράψη-Νησί, ενώ στην Ανατολή θα είναι ο Νίκος Γιωτίτσας για τον αγώνα Ανατολή-Κουτσελιό, ο Μιχάλης Τσάγκας θα είναι στην Κατσικά για τον αγώνα Κατσικά-Μέτσοβο.
Στις 17:15 από το «Ζωσιμάδες» ο Θανάσης Μυριούνης θα μεταδώσει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός.
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 15:00 από τη Ζωοδόχο ο Βαγγέλης Δήμας θα περιγράψει τον αγώνα Ζωοδόχος-Αγροτικός.
Από τη Λαψίστα ο Μιχάλης Τσάγκας θα μεταδώσει την αναμέτρηση Λαψίστα-Ροδοτόπι, ενώ στην Κοσμηρά θα είναι ο Νίκος Γιωτίτσας για τον αγώνα Κοσμηρά-Ελληνικό.
Ο Νίκος Σκούμπος από το Epirus Football Arena θα σας μεταφέρει τα όσα γίνουν στο παιχνίδι Προοδευτική Περάματος-Λάρισα για την Α’ Εθνική γυναικών.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.