- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δεν δυσκολεύτηκε η Κ 16 της ΕΠΣ Ηπείρου να πάρει τη νίκη με 3-0 από την ΕΠΣ Φλώρινας και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι νεαροί παίκτες του Χρήστου Ράπτη μπήκαν στο παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια αφού μόλις στο 1’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πήλιου από τον Μπερμπερίδη με τον Πήλιο να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-0.
Από εκεί και πέρα ακολούθησαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Σακκά (4’), Ζώνιο (9’) και Πήλιο (17’).
Το 2-0 έκανε στο 45’ με πλασέ ο Παπαστράτος.
Στο 49’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Φλώρινας η μπάλα έφτασε στον Μπουκουβάλα που έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας την στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 3-0.
Στο 68’ ο Τορμούσογλου πέρασε και τον τερματοφύλακα της Φλώρινας και σε κενή εστία κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.
Διαιτησία: Μπαίλης (Φραγκούλης-Αναγνωστάκης) Πρέβεζας.
ΕΠΣ Ηπείρου: Καραμάνης (67’ Πατσιούρας), Σακκάς, Ντίνος, Βουκουβάλας, Αγγάς, Ζώνιος, Πήλιος (70’ Πυλιώνης), Λόκας (61’ Παπουτσής), Παπαστράτος (61’ Παπαντωνίου), Γκουγιάννος, Βήχας.
ΕΠΣ Φλώρινας: Παπαστεφάνου, Σειταρίδης, Καγιαλίδης, Μπερμπερίδης (64’ Τσακμάκης), Ακριτίδης, Γκινούδης (64’ Κοντοσώρας), Ντούρος (45’ Μήνς), Νάιδος, Μιχαήλ, Ραχωβίτης (54’ Κόττης), Ακριτίδης Ι.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.