Με σβηστές τις μηχανές, Χουλιαράδες-Πράμαντα 3-0 (video)

24.11.2018 Αναγνώστηκε 599 φορές

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι Χουλιαράδες ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη με 3-0 από τα Πράμαντα.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα είχαμε τρεις καλές φάσεις.

Η πρώτη στο 14΄ όταν ο Κρανάς εκτέλεσε κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο Τσουμάνης με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ακολούθησε στο 17’ μια ακόμη ευκαιρία και πάλι από κόρνερ του Κρανά ο Γκόλιας έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σιαπλαούρα.

Στο 29’ σέντρα του Κακαράντζα κεφαλιά του Γκόλια απέκρουσε τη μπάλα ο Σιαπλαούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα άνοιξε το σκορ στο 63’ με δυνατό σουτ του Κακαράντζα.

Ο Μέγας στο 68’ έκανε το σουτ και ο Βελτσίστας απέκρουσε τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Κακαράντζας έδωσε την μπαλιά στον Λώλη και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 83’ με τον Κακαράντζα να κάνει το πλασέ η μπάλα βρίσκει στο Σιαπλαούρα και ο Λώλης σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Διαιτησία: Νέος (Γκανάτσιου-Γκέλης).

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Πρέμος (48’ Οικονόμου), Λάμπρου (81’ Τσακανέλης), Γρίβας (84’ Σκλιβανίτης), Γούλας (48’ Λώλης).

Πράμαντα: Σιαπλαούρας, Μέγας, Μπούτζας, Μαραγκός,Χήρας (41’ Σταύρου), Τσάντας, Μπάφας, Τζωρτζάτος (66’ Χαρατσής),Ορφανός, Λιόντος (84’ Στεργίου), Λιάνος (75’ Αρλέτος).

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος