Άνετη επικράτηση του Αγροτικού, 1-4 στη Μουσιωτίτσα (video)

20.10.2018 Αναγνώστηκε 835 φορές

Άνετη επικράτηση επί του ουραγού Κένταυρου Μουσιωτίτσας για τον Αγροτικό Αστέρα που έπιασε πλέον κορυφή μαζί με την Θύελλα Ελεούσας και τον ΠΑΣ Κράψης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά κατάφερε και έφτασε στην επικράτηση με τελικό σκορ 1-4 χάρη στα δύο γκολ του Παππά, αλλά και αυτά των Πανίδη και Τσόκρη, ενώ από την πλευρά του Κένταυρου είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Αντωνίου.

Στην πρώτη κιόλας φάση της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα, όταν μετά από μια σέντρα του Παπαρούνα, ο Παππάς έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Αλεξίου για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν προσωρινά και κράτησαν την ισοπαλία μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, χάρη στο γκολ του Αντωνίου στο 17’. Ο Κίτσος εκτέλεσε με βαθιά σέντρα ένα φάουλ από το χώρο του κέντρου, με τον Γιαννούλη να πιάνει μια κεφαλιά που αρχικά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γρηγοριάδη, αλλά τελικά ο Αντωνίου πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι, ενώ είχαν την υπεροχή της αναμέτρησης, έδειχναν και μια φλυαρία όταν η μπάλα περνούσε το δεύτερο τρίτο του γηπέδου και είτε έκαναν λάθη στις τελικές πάσες, είτε απειλούσαν με κάποια συρτά σουτ, όπως αυτά των Παππά (22’), Καράβα (28’) και Παπαρούνα (43’), αλλά κανένα από αυτά δεν κατέληξε εντός εστίας κι έτσι παρέμεινε το 1-1 με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αγροτικού μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και να φύγει από τη Μουσιωτίτσα με το τρίποντο.

Έτσι αφού ο Παππάς ανάγκασε τον Αλεξίου σε εντυπωσιακή εξ’επαφής απόκρουση σε κόρνερ στο 51’, τελικά πήρε το προβάδισμα από το κόρνερ ένα λεπτό αργότερα.

Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα στον Παππά που έβγαλε αμέσως τη σέντρα και ο Πανίδης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους τους παίκτες και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64’ ο Παππάς έφυγε στη κόντρα από αριστερά, αφού πάτησε περιοχή έβγαλε μια συρτή παράλληλη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ.

Το επόμενο εξάλεπτο ήταν και αυτό που έκρινε οριστικά την αναμέτηση, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με πανομοιότυπες φάσεις και καθάρισαν το ματς.

Αρχικά στο 67’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Παππάς έκανε το διαγώνιο σουτ για το 1-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι μετά από σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, αυτή τη φορά το σουτ έπιασε ο Τσόκρης με τη μπάλα να φαίνεται να κοντράρει στον Μακρή και σε αντίπαλο αμυντικό και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα του Αλεξιου.

Στη συνέχεια παρά τη μεγάλη διαφορά του σκορ, οι φιλοξενούμενοι δεν έριξαν τον ρυθμό τους και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ, αφού όχι μόνο έχασαν πέναλτι με τον Τάσσο στο 83’ μετά από εντυπωσιακή απόκρουση του Αλεξίου, αλλά και ένα τετ-α-τετ στην εκπνοή του αγώνα με τον Μακρή.

Λίγο πιο πριν, όμως είχε απειλήσει με μία από τις λιγοστές φάσεις που είχε στην αναμέτρηση και ο Κένταυρος, όταν έφυγε στη κόντρα ο Κατσάνος, αλλά ο Γρηγοριάδης τον πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα, ενώ λίγο μετά το 1-4 του Αγροτικού οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει άλλη μια φορά με κεφαλιά και πάλι του Αντωνίου μετά από εκτέλεση φάουλ με σέντρα.

Διαιτησία: Τζόβας (Διαμάντης-Σπυρογιώτης).

Κένταυρος Μουσιωτίτσας (Χρήστος Αντωνίου): Αλεξίου Λ., Χήρας, Ζάβαλης (52’ Κατσάνος), Κίτσος, Τσάνταλης, Αντωνίου, Γιαννούλης, Παππάς, Καραπαπάς, Αλεξίου Ι. (75’ Δήμος Λ.), Ναούμης (67’ Δήμος Ι.).

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά (Θανάσης Χαρίσης): Γρηγοριάδης, Ηλίας (84’ Σκόρδος), Τσόκρης (73’ Τάσσος), Πανίδης, Φαρμάκης, Ταΐρης, Μακρής, Καράβας, Ηλιόπουλος (73’ Μπενέκος), Παπαρούνας, Παππάς (84’ Μπενέκος).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ

Σχολιασμος