Πλήρωσε τις αλλαγές, Κρύα-Αγία Μαρίνα 2-2

06.10.2018 Αναγνώστηκε 1053 φορές

Ένα παιχνίδι τελειώνει όταν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του και αυτό το κατάλαβε καλά η Κρύα στο τοπικό ντέρμπι με την Αγία Μαρία.

Η ομάδα του Κώστα Βελτσίστα προηγήθηκε 2-0 στο σκορ στο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος στο δεύτερο μέρος ο προπονητής της Κρύας βλέποντας ακίνδυνη την Αγία Μαρίνα έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο δύο έμπειρους παίκτες του Κατσαρό και Μάντζαρη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το πληρώσει με την Αγία Μαρίνα στο τελευταίο δεκάλεπτο να κάνει το 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, ωστόσο την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε η Κρύα στο 15’ με τον Γιώτη να κάνει το σουτ και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ όταν ο Μάντζαρης εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση των αμυντικών βγήκε απέναντι από τον Ζώτο και αφού τον πέρασε σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Νέα ευκαιρία για την Κρύα στο 29’με τον Μπαμπούλια Η.να βρίσκει με το κεφάλι τον Μάντζαρη αυτός βγήκε απέναντι από τον Ζώτο αλλά πλάσαρε άουτ.

Το 2-0 για την Κρύα έγινε στο 32’ όταν ο Κατσαρός εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαμπούλιας Η. πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μάντζαρη που με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Ζώτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε πολλά πράγματα όσον αφορά την ποιότητα του αγώνα.

Η Κρύα και πάλι απείλησε στο 46’ με τον Μάντζαρη να δίνει στον Γιώτη αυτός από καλή θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Σουτ του Γιαννέτα στο 62’ η μπάλα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 64’ και το σουτ του Κατράνα.

Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου στο 82’ η Αγία Μαρίνα σε ανατροπή του Τσίκα κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος μειώνοντας σε 2-1.

Στο 86’ ο Ιωαννίδης με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-2.

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Αγίας Μαρίνας ο νεαρός Μιχάλης Φαιτάς.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος-Θανασιάς).

Κρύα: Περιστέρης, Σίμος, Γιώτης,Μπαμπούλιας Α., Παργινός, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Η. (91’ Πανταζής), Κατσαρός (67’ Λεοντίου), Μάντζαρης (79’Λαδιάς), Κατράνας, Δούβλης.

Αγία Μαρίνα: Ζώτος, Γεωργούλας, Χωραβάτης Π., Λικάι, Λαγκαβάνης, Πασχάλης (27’ λ.τρ. Ιωαννπιδης), Τζιάλλας (46’Κολόσης), Χωραβάτης Β., Οικονόμου (68’ Φαιτάς), Τσίκας, Γιαννέτας (77’ Δημητρίου).

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος