Μικρόφωνο στα γήπεδα

22.09.2018 Αναγνώστηκε 990 φορές

Αγωνιστική δράση έχουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στα τοπικά μας πρωταθλήματα και το Studio E και το  PASsports.gr θα είναι εκεί για να σας μεταδώσουν τα σημαντικότερα παιχνίδια.

Αρχή θα γίνει σήμερα στις 17:00 με την Αγγελική Σιώλου να μεταδίδει από τη Λιμνοπούλα τον αγώνα Κράψη-Ανατολή, ενώ στις 18:00 από το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ ο Μιχαλής Τσάγκας θα περιγράψει  τον αγώνα Χουλιαράδες-Κατσικά με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας.

Στις 20:30 από το "Ζωσιμάδες" οι Θανάσης Μυριούνης και Νίκος Σκούμπος θα σας μεταφέρουν τα όσα γίνουν στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης στην πρώτη εμφάνιση του ΠΑΣ σε αγώνα πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό του.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ο Νίκος Γιωτίτσας θα είναι στην Μουσιωτίτσα για τον αγώνα Μουσιωτίτσα-Κόνιτσα, ενώ από το "Γ. Πρίσκας" η Αγγελική Σιώλου θα περιγράψει το παιχνίδι Πέραμα-Καστρίτσα.

Στη Ζωοδόχο θα είναι ο Χρήστος Καλύβας εκεί όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί το Κουτσελιό, ενώ από το γήπεδο του Παρακαλάμου ο Μιχάλης Τσάγκας θα σας μεταφέρει τα όσα γίνουν στην αναμέτρηση Αγροτικός-Μικρασιάτες.

Τέλος ο Θανάσης Μυριούνης θα είναι στο "Θ. Λώλης"¨για το παιχνίδι Ελεούσα-Μέτσοβο.

Στο στούντιο θα βρίσκονται οι Νίκος Σκούμπος και Αγγελική Σιώλου.

Σχολιασμος