- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τη νέα Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηπείρου.
Φέτος στην Επιτροπή Διαιτησίας πρόεδρος είναι μη εν ενεργεία διαιτητής και όχι κάποιο μέλος της ΕΠΣ Ηπείρου και έτσι ο νέος πρόεδρος της Ε.Δ. είναι ο Βσσίλης Μπίτας.
Αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατσουλίδης που παίρνει τη θέση του Κώστα Δάλλα ο οποίος αποχώρησε ,ενώ μέλος θα είναι ο Αποστόλης Γεωργίου.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι αυξήθηκε κατά δύο έτη το όριο ηλικίας που μπορεί να αποχωρήσει κάποιος από τη διαιτησία και έτσι αντί για τα 50 που ήταν σήμερα πήγε στα 52.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ε. της ΕΠΣΗΠ αναφέρει τα εξής:
Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνει την συγκρότηση της τριμελούς Επιτροπής Διαιτησίας της Ενώσεως.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπήττας Βασίλειος
ΑΝΑΠΛ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσουλίδης Κων/νος
ΜΕΛΟΣ: Γεωργίου Απόστολος.
Οι δύο πρώτοι θα ασχολούνται με την προώθηση - ανάπτυξη - εκπαίδευση - παρακολούθηση- αξιολόγηση και τον ορισμό Διαιτητών - Παρατηρητών της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ. Το μέλος της Επιτροπής θα ασχολείται αποκλειστικά με την Γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής.
Το όριο ηλικίας των Διαιτητών κατηγορίας Κ4 - Κ5 - Κ6 (τοπικών πρωταθλημάτων) ορίζεται στα 52 έτη.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. ευχαριστούν τον κ.Δάλλα Κων/νο απερχόμενο Πρόεδρο της Επιτροπής για την άριστη συνεργασία και την μέχρι τώρα προσφορά του από την θέση του Προέδρου.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.