- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ο Γιάννης Πασιάς θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να βρίσκεται στην προεδρία του ΠΑΣ Κράψης μετά τις αρχαιρεσίες της ομάδας, ενώ στα μεταγραφικά έγιναν οι δύο πρώτες προσθήκες.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:
Πρόεδρος: Ιωάννης Πασιάς
Αντιπρόεδρος Α: Απόστολος Κωστανάσιος
Αντιπρόεδρος Β': Δημήτριος Ντίμης
Γραμματέας: Στέφανος Πανταζής
Ταμίας: Αλεξάνδρα Καρατζά
Γεν. Αρχηγός: Ευάγγελος Μπάρκας
Έφορος Υπεύθυνος Υλικού: Κωνσταντίνος Παργινός
Υπεύθυνος επικοινωνίας και Τύπου: Άρης Πασιάς
Μέλη: Χρήστος Πασιάς, Γρηγόριος Δέζος, Αθανάσιος Καντζέλης
Επικοινωνία
Ιωάννης Πασιάς: ioapasias@gmail.com -6943081256
Άρης Πασιάς: arpasias@gmail.com -6940893488
Πήρε Αλεξίου και Σταυρόπουλο
Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Κράψη αποκτώντας τον επιθετικό Βάιο Αλεξίου από τον Θρίαμβο Σερβιανών και τον τερματοφύλακα Χρήστο Σταυρόπουλο από το Ροδοτόπι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι Σταυρόπουλος Χρήστος και Βάιος Αλεξίου, θα αγωνίζονται για την ομάδα μας, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος αγωνιζόταν για την ομάδα του Πασσαρώνα Ροδοτοπίου, στη θέση του τερματοφύλακα, αντίστοιχα ο Βάιος Αλεξίου, υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας των Σερβιανών, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο ΕΠΣΗΠ 2017-18, αγωνιζόμενος στο κέντρο. Τους καλωσορίζουμε, στην οικογένεια του ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ και τους ευχόμαστε, καλή αγωνιστική σεζόν!"
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.