- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τη ζημιά έκαναν οι νεαροί παίκτες του Πήγασου στον Ολυμπιακό Βοτανικού όπου μετά από καλή εμφάνιση πήραν ισοπαλία 2-2 που ναι μεν δεν τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν για σωτηρία, αλλά τους δίνει ψυχολογία.
Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Βοτανικού μάλλον θα νόμισαν ότι με τις φανέλες θα μπορούσαν να κερδίσουν το ματς, αλλά αυτό στις μέρες μας δεν ισχύει και θα πρέπει να παίξεις μπάλα για να κερδίσεις ακόμη και τον τελευταίο της βαθμολογίας.
Ο Πήγασος αιφνιδίασε τον Βοτανικό και μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ με τον Χήρα που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
Ο Βοτανικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 6'με σουτ του Λαλάι έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 43' ο Μηλιώνης απέκρουσε το σουτ του Χαμπίπη.
Στο 69' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο σκορ με σουτ του Χριστάκη.
Όμως ο Πήγασος κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 75' με διπλή προσπάθεια του Κουμπή.
Ο Βοτανικός διαμαρτυρήθηκε έντοντα στον διαιτητή Μπόσια για ένα πέναλτι στο 90'.
Διαιτησία: Μπόσιας (Πολίτης-Μαγγιώρος).
Πήγασος: Μηλιώνης, Στρατής, Δήμος, Τσάλλος, Τζώρτζης, Στέφος, Χήρας, Θεοδώροπουλος, Γκανάρας (64' Τζοβάρας ), Αντωνίου, Κουμπής.
Ολυμπιακός Βοτανικού: Πότσης, Ντρης, Παππάς, Τσολάκος, Μπαρέκος (27' Χριστάκης), Λαλάι, Αναστασόπουλος (86' Κατζιώτης Ι.), Χαμπίπης, Κατζιώτης Χ., Ρομποτής, Βαγγελής (65' Κωσταγιάννης).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.