Δυνατά ζευγάρια στα προημιτελικά του Champions League

18.03.2016 Αναγνώστηκε 859 φορές

Δυνατά ζευγάρια, που αναμένονται με αγωνία από τους ποδοσφαιρόφιλους, ανέδειξε σήμερα η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του Champions League.

Σίγουρα οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτές ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως και αυτή μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης κληρώθηκε με την πάντα επικίνδυνη Βόλφσμπουργκ και η Μπάγερν με την Μπενφίκα.

Οι ομάδες που αποτελούν τον ισπανικό εμφύλιο είχαν τεθεί αντιμέτωπες και πρόπερσι με την Ατλέτικο να προκρίνεται με ισοπαλία στο "Καμπ Νου" και νίκη 1-0 στο "Βιθέντε Καλδερόν" με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα να ψάχνει την ρεβάνς για τον αποκλεισμό αυτό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν που πέρσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά φιλοδοξεί να βρεθεί στα ημιτελικά, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποκλείσει την Μάντσεστερ Σίτι που και εκείνη μετά την παρθενική της παρουσία σε προημιτελικό σίγουρα θέλει το κάτι παραπάνω και μια πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης.

Η Ρεαλ κληρώθηκε με την Βόλφσμπουργκ που αποτελεί μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με την Βασίλισσα να είναι το φαβορί, αλλά αν κάνει το λάθος και υποτιμήσει τους Γερμανούς μπορεί να το πληρώσει ακριβά.

Τέλος η Μπάγερν Μονάχου είχε θεωρητικά την καλύτερη κλήρωση καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη και σίγουρα είναι το φαβορί στο ζευγάρι αυτό.

Αναλυτικά η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League:

Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης

Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 5 και 6 Απριλίου και οι αγώνες ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα ήτοι στις 12 και 13 του ίδιου μήνα.

Σχολιασμος