Τα σημερινά αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

25.11.2015 Αναγνώστηκε 1288 φορές

Αυλαία σήμερα στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League για τους ομίλους από τον πρώτο έως και τον τέταρτο με τους τρεις ομίλους να ξεκαθαρίζουν το τοπίο αναφορικά με την πρόκριση και σε έναν όμιλο να παρατείνεται η αγωνία για την τελευταία αγωνιστική που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Θέση στην επόμενη φάση είχαν κλείσει και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική οι Ρεάλ και Παρί από τον πρώτο όμιλο, ενώ την πρόκριση είχε εξασφαλίσει και η Μάντσεστερ Σίτι από τον τέταρτο όμιλο. Σήμερα η πρόκριση κλείδωσε και για την φιναλίστ του θεσμού Γιουβέντους από τον ίδιο όμιλο, αλλά και για Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης από τον τρίτο όμιλο.

Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος στον δεύτερο όμιλο με τρεις ομάδες να δίνουν τον νυν υπερ πάντων αγώνα για τα δυο πολυπόθητα εισιτήρια για τους "16".

Από εκεί θα ξεκινήσουμε με την Βόλφσμπουργκ να επικρατεί στην Μόσχα της ΤΣΣΚΑ με 2-0 και να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης βρισκόμενη πλέον πρώτη με 9 βαθμούς, ενώ οι Μοσχοβίτες πλέον θα τα δώσουν όλα για όλα για το "2" στην Ολλανδία με αντίπαλο την Αϊντχόφεν προκειμένου να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να πάνε εκείνοι στο Europa League.

Βέβαια η ομάδα της Ολλανδίας μετά το σημερινό 0-0 στο "Όλντ Τράφορντ" απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση καθώς με νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ προκρίνεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην "Φολκσβάγκεν Αρένα".

Από την άλλη οι "μπέμπηδες" κινδυνεύουν σοβαρά με αποκλεισμό καθώς μόνο με νίκη στην Γερμανία θα πανηγυρίσουν την πρόκριση καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποκλείονται, εκτός αν αυτοκτονήσει η σημερινή αντίπαλος της και δεν νικήσει τους Ρώσους.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σίτι κρίθηκε από το γκολ του Μάντζουκιτς που έδωσε στην Κυρία νίκη και πρόκριση, ενώ οι Πολίτες είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, με την τελευταία αγωνιστική να κρίνει την 1η θέση.

Στο άλλο ματς του ομίλου η εκπληκτική Γκλάντμπαχ νίκησε με 4-2 την κάτοχο του Europa Σεβίλλη και είναι το μεγάλο φαβορί για την 3η θέση, αλλά τα γκολ των Σεβιγιάνων στο τέλος ίσως αποδειχθούν καθοριστικά μιας και στο πρώτο ματς είχαν νικήσει με 3-0 και έχουν το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Στον τρίτο όμιλο η νίκη της Ατλέτικο με 2-0 απέναντι στην Γαλατά έκρινε την πρόκριση, ενώ το 2-2 της Ατλέτικο στο Καζακστάν απέναντι στην Αστάνα έδωσε και στους Μαδριλένους την πρόκριση με την τελευταία αγωνιστική να κρίνει την πρώτη θέση στο Ντα Λουζ.

Η Αστάνα, πρώτη ομάδα από το Καζακστάν σε όμιλο, πέτυχε να κρατήσει αήττητη την έδρα της με ισάριθμες ισοπαλίες, όταν όλοι την είχαν για σάκο του μποξ και την τελευταία αγωνιστική θα προσπαθήσει για ακόμα μια υπέρβαση καθώς αν πάρει την νίκη στην Πόλη θα προκριθεί στους "32" του Europa League.

Τέλος το πάρτι των Ρεάλ και Παρί στον πρώτο όμιλο συνεχίζεται με την Βασίλισσα να επικρατεί 4-3 στο Λβιβ της Σαχτάρ, ενώ η Παρί σάρωσε με 0-5 την Μάλμε στην Σουηδία.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League, οι βαθμολογίες των ομίλων, αλλά και η τελευταία αγωνιστική:

1ος όμιλος

Μάλμε - Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 3-4

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης  13

2. Παρί Σεν Ζερμέν  10

3. Σαχτάρ Ντόνετσκ  3

4. Μάλμε  3

6η αγωνιστική

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν - Σαχτάρ Ντόνετσκ

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλμε

2ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βόλφσμπουργκ 0-2

Μάντσεστερ Γιουν. - Αϊντχόφεν 0-0

Βαθμολογία

1. Βόλφσμπουργκ 9

2. Μάντσεστερ Γιουν.  8

3.  Αϊντχόφεν  7

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας  4

6η αγωνιστική

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

21:45 Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γιουν.

21:45 Αϊντχόφεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

3ος όμιλος

Αστάνα - Μπενφίκα 2-2

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ 2-0

Βαθμολογία

1. Μπενφίκα  10

2. Ατλέτικο Μαδρίτης  10

3. Γαλατάσαραϊ  4

4. Αστάνα  3

6η αγωνιστική

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

21:45 Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης

21:45 Γαλατάσαραϊ - Αστάνα

4ος όμιλος

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Γκλάντμπαχ - Σεβίλλη 4-2

Βαθμολογία

1. Γιουβέντους 11

2. Μάντσεστερ Σίτι  9

3. Γκλάντμπαχ 5

4. Σεβίλλη  3

6η αγωνιστική

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

21:45 Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

21:45 Σεβίλλη - Γιουβέντους

Σχολιασμος