Τα σημερινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

03.11.2015 Αναγνώστηκε 931 φορές

Το πρώτο πιάτο των αγώνων της 4ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League είχαμε σήμερα με την διεξαγωγή των αγώνων των πρώτων τεσσάρων ομίλων της διοργάνωσης.

Ωραίοι αγώνες, έντονες συγκινήσεις, 17 τέρματα στη σημερινή ημέρα όπου ξεχώρισαν η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην Ισπανία απέναντι στην Σεβίλλη με 1-3 με τους Πολίτες να καθαρίζουν από το ημίχρονο την υπόθεση, αλλά και οι νίκες των γηπεδούχων στον δεύτερο όμιλο που έμπλεξαν την κατάσταση εκεί καθώς όλοι μπορούν να τερματίσουν από πρώτοι έως και τέταρτοι.

Όπως είπαμε η νίκη που ξεχώρισε ήταν της Σίτι στο "Σάντσες Πιθχουάν" με 1-3 με τους Άγγλους να προηγούνται 0-2 από το πρώτο δεκάλεπτο με σκόρερ τους Στέρλινγκ και Φερναρντίνιο, την Σεβίλλη να επανέρχεται με τη μείωση του σκορ με τον Τρεμουλινάς, αλλά τον Μπονί να τους κόβει τα πόδια με το 1-3 λίγο πριν την ανάπαυλα.

Οι Πολίτες καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση, ενώ στο άλλο ματς ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Γιουβέντους το τελικό 1-1 δίνει στην Κυρία κατα 99% την πρόκριση  στην επόμενη φάση καθώς χρειάζεται μόλις έναν βαθμό, ή και κανέναν αν οι Ισπανοί δεν κάνουν το 2/2 με την κάτοχο του Europa και την Γκλάντμπαχ να δίνουν μάχη στα δυο τελευταία ματς για την 3η θέση.

Στον δεύτερο όμιλο οι νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύσκολα 1-0 με λυτρωτή τον Ρούνει, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και το 2-0 της Αϊντχόφεν απέναντι στην Βόλφσμπουργκ έκαναν άνω κάτω τον όμιλο καθώς και οι τέσσερις μπορούν να τερματίσουν από την 1η έως και την 4η θέση σε έναν όμιλο όπου τα πάντα θα παίζονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τα κομπιουτεράκια θα πάρουν φωτιά.

Στον πρώτο όμιλο η Ρεάλ με το 1-0 απέναντι στην Παρί καθάρισε και μαθηματικά την υπόθεση πρόκριση, ενώ οι Παριζιάνοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή για το μαθηματικό της υπόθεσης πρόκρισης τους, ενώ με τον εντυπωσιακό 4-0 επικράτησε η Σαχτάρ της Μάλμε και έχει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των Σουηδών για την 3η θέση.

Τέλος στον τρίτο όμιλο την παρουσία της στην επόμενη φάση, εκτός αν γυρίσει η γη ανάποδα, εξασφάλισε η Μπενφίκα με τη νίκη της 2-1 απέναντι στην Γαλατάσαραϊ που διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και αυτό διότι η Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχε να νικήσει στο Καζακστάν την Αστάνα μένοντας στην λευκή ισοπαλία σε αναμέτρηση που λόγω του κρύου και του παγετού έγινε το απόγευμα. Πάντως στην ομάδα του Σιμεόνε αρκεί και ο ένας βαθμός στην αναμέτρηση με τους Τούρκους στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League και οι βαθμολογίες των ομίλων:

1ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάλμε 4-0

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης  10

2. Παρί Σεν Ζερμέν  7

3. Σαχτάρ Ντόνετσκ  3

4. Μάλμε  3

2ος όμιλος

Αϊντχόφεν - Βόλφσμπουργκ 2-0

Μάντσεστερ Γιουν. - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουν.  7

2. Αϊντχόφεν  6

3. Βόλφσμπουργκ  6

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας  4

3ος όμιλος

Μπενφίκα - Γαλατάσαραϊ 2-1

Αστάνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Βαθμολογία

1. Μπενφίκα  9

2. Ατλέτικο Μαδρίτης  7

3. Γαλατάσαραϊ  4

4. Αστάνα  2

4ος όμιλος

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους 1-1

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι  9

2. Γιουβέντους  8

3. Σεβίλλη  3

4. Γκλάντμπαχ  2

Σχολιασμος