Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στο Champions League

16.09.2015 Αναγνώστηκε 1587 φορές

Πρεμιέρα σήμερα για το Champions League της σεζόν 2015-2016 με την διεξαγωγή του πρώτου μέρους της πρώτης αγωνιστικής για τους ομίλους από τον 1ο έως τον 4ο.

Από την αρχή της κλήρωσης ο 4ος όμιλος είχε χαρακτηριστεί όμιλος του θανάτου με την παρουσία της φιναλίστ Γιουβέντους, της φιλόδοξης Μάντσεστερ Σίτι που ευελπιστεί φέτος να είναι η χρονιά της, της κατόχου του Europa League Σεβίλλη και της πάντα δυνατής Γκλάντμπαχ.

Το μεγάλο σημερινό ντέρμπι στο Σίτι οφ Μάντσεστερ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Γιουβέντους είχε χαρακτηριστεί και όχι άδικα ματς της αγωνιστικής. Οι Πολίτες στόχευαν στο νικηφόρο ξεκίνημα απέναντι στην Κυρία και προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με αυτογκόλ του Κιελίνι. Με βάση και την εικόνα των δυο στα πρωταθλήματα τους πολλοί πίστεψαν ότι η αναμέτρηση κρίθηκε. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έφυγε και με το "2" από το Νησί με σκόρερ τους Μάντζουκιτς και Μοράτα.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Σεβίλλη επιβλήθηκε εύκολα 3-0 της Γκλάντμπαχ και μπήκε με το δεξί στο Champions League όπου και εκείνη στοχεύει σε σπουδαία πράγματα.

Στον πρώτο όμιλο τα δυο μεγάλα φαβορί, όχι μόνο για πρόκριση αλλά και για την κούπα, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν πάρτι απέναντι σε Σαχτάρ και Μάλμε αντίστοιχα επικρατώντας με 4-0 και 2-0 σε έναν όμιλο που ήδη θεωρούνται καπαρωμένα τα δυο εισιτήρια.

Την ήττα με σκορ 2-1 από την Αϊντχόφεν, στην επιστροφή της στην διοργάνωση, γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τους Ολλανδούς να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη για τον στόχο της πρόκρισης, ενώ στην έτερη αναμέτρηση στην Γερμανία η Βόλφσμπουργκ μπήκε με το δεξί κερδίζοντας με το φτωχό, αλλά υπερπολύτιμο, 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέλος στον τρίτο όμιλο τα λογικά φαβορί επικράτησαν με την Ατλέτικο να καθαρίζει από το ημίχρονο με αντίπαλο την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στο Ντα Λουζ της Λισσαβόνας η Μπενφίκα με σκόρερ τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Κώστα Μήτρογλου νίκησε την πρωτάρα Αστάνα από το Καζακστάν με 2-0.

1ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάλμε 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0

2ος όμιλος

Βόλφσμπουργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

Αϊντχόφεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

3ος όμιλος

Γαλατάσαραϊ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Μπενφίκα - Αστάνα 2-0

4ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους 1-2

Σεβίλλη - Γκλάντμπαχ 3-0

Σχολιασμος