Champions League πράξη δεύτερη

22.04.2015 Αναγνώστηκε 1008 φορές

Συνεχίζεται σήμερα η ποδοσφαιρική πανδαισία με την διεξαγωγή των δυο τελευταίων επαναληπτικών προημιτελικών του Champions League με δυο σπουδαιές αναμετρήσεις που καθηλώνουν τον φίλαθλο κόσμο.

Η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα εξασφάλισαν εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά και σήμερα σε Μπερναμπέου και Πριγκιπάτο κρίνονται τα άλλα δυο εισιτήρια. Ρεαλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό - Γιουβέντους οι δυο προημιτελικοί που ολοκληρώνουν τη φάση αυτή.

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (ΝΕΡΙΤ)

Επαναληπτικός του 0-0 του Βιθέντε Καλδερόν. Οι δυο ομάδες έμειναν μακριά από το θέαμα, ιδίως η Ατλέτικο, προσέχοντας κυρίως να μην δεχτούν τέρμα και έτσι το 0-0 ήρθε φυσιολογικά στην αναμέτρηση.

Τώρα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η Ρεάλ θέλει τη νίκη - πρόκριση απέναντι στη μισητή αντίπαλο της, ενώ οι ροχιμπλάνκος προκρίνονται με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ πέρα από τη νίκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους από τους οποίους είναι αήττητοι κατα τη φετινή περίοδο.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε σύνθημα πρόκρισης με δηλώσεις του αν και πονοκεφαλιάζει απίστευτα μιας και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μαρτσέλο καθώς και τον Μπέιλ, Μόντριτς ενώ αμφίβολος είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Από την άλλη ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιστεύει φυσικά στην πρόκριση και περιμένει από τους παίκτες του να μείνουν αήττητοι και σε αυτή την αναμέτρηση με την Βασίλισσα. Για την Ατλέτικο εκτός είναι ο τιμωρημένος Σουάρεθ, ενώ επανέρχεται ο Γκάμπι.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπρίχ (Γερμανία)

21:45 Μονακό - Γιουβέντους (Novasports 2)

Δύσκολη νίκη με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση για την Κυρία με ανύπαρκτο βέβαια πέναλτι με την Μονακό να στέκεται καλά και να είναι κοντά να γλιτώσει την ήττα.

Τώρα στη ρεβάνς στο Πριγκιπάτο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την πρωταθλήτρια Ιταλίας που προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία αλλά και ήττα με ένα γκολ αρκεί να σκοράρει. Η Μονακό αν επικρατήσει με 1-0 στέλνει το ματς στη παράταση, με οποιοδήποτε άλλο νικηφόρο με ένα τέρμα διαφορά αποτέλεσμα αποκλείεται, ενώ προκρίνεται με νίκη με δυο γκολ διαφορά και άνω.

Οι Ιταλοί θέλουν ξανά να βρεθούν σε τετράδα και πάνε στην Γαλλία με μοναδικό απόντα τον Πολ Πογκμπά που χάνει όλη τη σεζόν, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Τραορέ, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει και τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπακαγιόκο και αν θα είναι παρών στην αναμέτρηση.

Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Σχολιασμος