Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

21.04.2015 Αναγνώστηκε 933 φορές

Ποδοσφαιρική πανδαισία σήμερα και αύριο με την διεξαγωγή των επαναληπτικών προημιτελικών του Champions League με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Σήμερα σφραγίζονται τα δυο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του θεσμού με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις της Μπάγερν με την Πόρτο στην Βαυαρία και το Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν στην Βαρκελώνη.

21:45 Μπάγερν Μονάχου - Πόρτο (Novasports 2)

Μίνι έκπληξη στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Πορτογαλία με τους Δράκους να επικρατούν με 3-1 με μεγάλο ηγέτη και σκόρερ τον Πορτογάλο Κουαρέσμα με τον Αλκάνταρα να πετυχαίνει το κρίσιμο τέρμα των Βαυαρών που τους κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Μπάγερν δεν θέλει να αποχαιρετήσει από τους "8" τον θεσμό ειδικά από τη στιγμή που ο τελικός γίνεται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και θα παρουσιαστεί σοβαρή για την ανατροπή του 1-3 της Πορτογαλίας. Από την άλλη η Πόρτο παραμένει αήττητη στη διοργάνωση και σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή ομάδα και αν την υποτιμήσεις θα το πληρώσεις.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους Ρόμπεν, Μπενατιά, Αλάμπα, ενώ δύσκολα θα προλάβουν Ριμπερί και Μπερνάτ με τους Λαμ και Σβαϊνστάιγκερ να επανέρχονται. Την Πόρτο δεν θα ενισχύσουν σήμερα οι τιμωρημένοι Σάντρο και Ντανίλο.

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

21:45 Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 1)

Πιο ξεκάθαρα εδώ τα πράγματα καθώς οι "μπλαουγκράνα" μόνο αν γυρίσει η γη ανάποδα δεν θα είναι για 16η φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά καθώς το 1-3 του Παρισιού δεν αφήνει περιθώρια πρόκρισης στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Η κλάση και εκτελεστική δεινότητα του Λουίς Σουάρεζ μίλησε στο πρώτο ματς και έδωσε στην Μπάρτσα την σιγουριά της πρόκρισης και έτσι περισσότερο διαδικαστικό είναι το θέμα σήμερα. Από την άλλη οι Παριζιάνοι ξέρουν ότι έχουν μηδαμινές πιθανότητες πρόκρισης αλλά είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Στα αγωνιστικά επανέρχεται μετά την τιμωρία ο Σουηδός σούπερ σταρ της Παρί Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που φάνηκε η απουσία του στο πρώτο ματς με τον Λοράν Μπλάν να έχει και την επιστροφή του Βεράτι, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τιάγκο Σίλβα, ενώ εκτός θα είναι και οι Οριέ, Μότα, ενώ στην γηπεδούχο μοναδικός αμφίβολος είναι ο Ινιέστα.

Διαιτητής: Σβείν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)


Σχολιασμος