Tα φώτα σε Μαδρίτη και Τορίνο

14.04.2015 Αναγνώστηκε 934 φορές

Επιστροφή στην δράση σήμερα για το Champions League με την διεξαγωγή των δυο πρώτων προημιτελικών της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια που ανοίγουν την αυλαία των "8" είναι Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους - Μονακό.

Στο «Βιθέντε Καλντέρον» η τιτανομαχία της Μαδρίτης με την Ατλέτικο να υποδέχεται την Ρεάλ (21:45, Novasports 2).

Οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς από τους συμπολίτες τους για τον περσινό χαμένο τελικό στη διοργάνωση, ενώ η «Βασίλισσα» φέτος μετρά τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στις έξι αναμετρήσεις που έδωσε με αντίπαλο την Ατλέτικο και θα προσπαθήσει να κερδίσει σήμερα για πρώτη φορά φέτος.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε στο πρώτο παιχνίδι θα είναι να μην δεχτεί γκολ, καθώς ακόμα κι ένα 0-0 δεν θα ήταν άσχημο για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Από την άλλη οι γκαλάκτικος ονειρεύονται την ενδέκατη κούπα με τα "αυτιά" και θα κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πάρα πολύ καιρό η Ρεάλ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ο Ιταλός προπονητής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουν να ρίξουν για μία ακόμα φορά στο καναβάτσο την αιώνια αντίπαλο Ρεάλ.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μονακό και θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League (21.45, Novasports 1).

Οι «μπιανκονέρι» έχουν βλέψεις να επιστρέψουν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μετά από αρκετά χρόνια, ενώ παράλληλα έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα στην χώρα τους και κοιτούν μόνο το Champions League.

Ο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Πολ Πογκμπά ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Από την άλλη, την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Μπαρζάλι και Πίρλο, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Κάρλος Τέβες.

Στον αντίποδα η Μονακό θα προσπαθήσει να κάνει νέα έκπληξη, καθώς στην προηγούμενη φάση η ομάδα του Ζαρντίμ πέταξε εκτός συνέχειας την Άρσεναλ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού απαίτησε σεβασμό, ενώ τόνισε ότι η Γιούβε είναι καλύτερη από τους «κανονιέρηδες».

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά οι Μονεγάσκοι θέλουν να κάνουν νέο «μπαμ» και να φράξουν τον δρόμο της Κυρίας προς τα ημιτελικά.

Σχολιασμος