Champions League: Τα βλέμματα στο Τορίνο

09.12.2014 Αναγνώστηκε 919 φορές

Η 6η αγωνιστική του Champions League θα κρίνει πολλά αναφορικά με την πρόκριση στους «16» και ο αγώνας της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει έντονο το… ελληνικό ενδιαφέρον.

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού κρίνεται σήμερα στο «Καραϊσκάκη», όπου θα υποδεχθεί τη Μάλμε (21.45), για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ChampionsLeague. Η ομάδα του Πειραιά θέλει μόνο τη νίκη, καθώς υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για πρόκριση της στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογική διοργάνωσης, εφόσον νικήσει την πρωταθλήτρια Σουηδίας και η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους.

Από εκεί και πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα του ChampionsLeague το επόμενο διήμερο, εκτός του αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, το σημαντικότερο ματς θα γίνει στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Όσο για τα ματς που διεξάγονται την Τρίτη (09/12), ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια της Λίβερπουλ με τη Βασιλεία και της Μονακό με τη Ζενίτ, αλλά και της Μπενφίκα με τη Λεβερκούζεν.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014
1ος όμιλος

Ολυμπιακός-Μάλμε

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

2ος όμιλος

Λίβερπουλ-Βασιλεία

Ρεάλ Μαδρίτης-Λουντόγκορετς

3ος όμιλος

Μονακό-Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης 

Μπενφίκα-Λεβερκούζεν

4ος όμιλος

Γαλατασαράι-Αρσεναλ

Ντόρτμουντ-Αντερλεχτ

Πηγή:onsports.gr

Σχολιασμος