Κομπανί: «Ο Σιδηρόπουλος είναι για γέλια…»

06.11.2014 Αναγνώστηκε 1149 φορές

Όλη η Ευρώπη ασχολείται πλέον με την διαιτησία των Ελλήνων στο Έτιχαντ του Μάντσεστερ, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να «σφάζει» την Σίτι και να μην αποβάλει ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

O Έλληνας ρέφερι με τα σφυρίγματα του μετέτρεψε έναν αγώνα Champions League σε αναμέτρηση Super League, καθώς απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιάγια Τουρέ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Για την διαιτησία μίλησε ο ο αρχηγός των «cityzens», Βισέντ Κομπανί. Ο Βέλγος άσκησε έντονη κριτική στον Ροδίτη διαιτητή, του ο οποίου οι αποφάσεις ήταν για γέλια, όπως χαρακτήρισε.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Είμαστε άτυχοι φέτος σε αυτόν τον τομέα. Όμως το να δείχνεις κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη είναι για γέλια. Έγινε όμως. Όλοι κάνουμε λάθη και πιθανότατα εμείς κάναμε στο ματς περισσότερα λάθη από τον διαιτητή. Κάποια στιγμή θα πάρουμε κι εμείς ένα σφύριγμα που θα ξεσηκώσει τους αντιπάλους. Δεν μπορεί να είναι πάντα όλα εναντίον μας.

Δεν είχαμε καλή απόδοση. Στα τελευταία 20 λεπτά είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε παρότι με εννιά παίκτες στο γήπεδο. Όμως στα προηγούμενα 70 δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και πρέπει να αντιδράσουμε», είπε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι.

Σχολιασμος