Σε ΟΤΕ, ΝΕΡΙΤ το Champions League 2015-18, σε ΗD όλοι οι αγώνες

05.11.2014 Αναγνώστηκε 3633 φορές

Τα δικαιώματα μετάδοσης των σημαντικότερων αγώνων - και εκείνων που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον - του Champions League - για τις επόμενες τρεις σεζόν (2015- 2016, 2016- 2017, 2017- 2018) εξασφάλισε η ΝΕΡΙΤ.

Η δημόσια τηλεόραση ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία TEAM που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League, αλλά και του Europa League και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει την μετάδοση των αναμετρήσεων της Τετάρτης από την φάση των ομίλων μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Υπάρχει όμως μια διαφοροποίηση στην συγκεκριμένη τριετή συμφωνία σε σχέση με την υπάρχουσα. Τα ματς της Τετάρτης που θα τα μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ, όπου και θα έχει την πρώτη επιλογή, θα τα μεταδίδει παράλληλα και η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ ΤV.

O OTE πριν από περίπου δύο εβδομάδες ήρθε σε συμφωνία με την ΤΕΑΜ για την απόκτηση ολόκληρου του πακέτου του Champions League για την επόμενη τριετία, ενώ θα μεταδώσει αποκλειστικά τα πλέι οφ της διοργάνωσης  που λαμβάνουν χώρα τον μήνα Αύγουστο. Σε αυτά δεν θα έχει συμμετοχή η ΝΕΡΙΤ.

Να θυμίσουμε ότι στον ΟΤΕ TV  "κλείδωσε" και όλο το Europa League από την φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. Ο Antenna σε συνεργασία με την Nova έχει τα δικαιώματα της δεύτερη τη τάξει διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, η οποία από την επόμενη χρονιά μετακομίζει εξ΄ ολοκλήρου στα κανάλια ΟΤΕSPORTS τα οποία πλέον έχουν γίνει έξι στον αριθμό και είναι όλα σε υψηλή ευκρίνεια (HD).

Αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι αγώνες σε Champions League και Europa, οι συνδρομητές του ΟΤΕ, αλλά και οι τηλεθεατές της ΝΕΡΙΤ θα τα βλέπουν σε High Definition, καθώς τα δύο κανάλια υποστηρίζουν πλέον αυτή την δυνατότητα.

Του Χρήστου Λεμονιά

Σχολιασμος