Σούπερ ντέρμπι στο Άνφιλντ, μια «Κυρία» στο Φάληρο

22.10.2014 Αναγνώστηκε 833 φορές

Μετά τα 40 γκολ που επιτεύχθηκαν κατά την χθεσινή ημέρα, το Champions League συνεχίζεται σήμερα (22/10) με την διεξαγωγή του 1ου, του 2ου, του 3ου και του 4ου ομίλου.

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Γιουβέντους, ενώ και η αναμέτρηση του Άνφιλντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρέαλ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Οι Πειραιώτες μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα στην Σουηδία από την Μάλμε, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην «Μεγάλη Κυρία», η οποία έχει επίσης τρεις βαθμούς.

Στην Αγγλία τώρα Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν με στόχο την νίκη. Δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα θα παραταχθούν στην "αρένα" του ιστορικού Άνφιλντ.

Μια σπουδαία ευρωπαϊκή κόντρα ανάμεσα σε δυο τεράστιους συλλόγους. Χαρακτηριστικό είναι να πούμε πως στον αγωνιστικό χώρο θα κατέβουν 15 τρόπαια του Τσάμπιονς Λιγκ (10 Ρεάλ, 5 Λίβερπουλ).

Τέλος, στους υπόλοιπους ομίλους η Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άντερλεχτ και η Ντόρτμουντ παίζει στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι για τον 4ο όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1ος Όμιλος

Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλμε

2ος Όμιλος

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης

Λουντογκόρετς-Βασιλεία

3ος Όμιλος

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ζενίτ

Μονακό-Μπενφίκα

4ος Όμιλος

Άντερλεχτ-Άρσεναλ

Γαλατασαράι-Ντόρτμουντ

Σχολιασμος