Βραδιά Champions League, τα φώτα στην Ρώμη!

21.10.2014 Αναγνώστηκε 896 φορές

H μεγαλύτερη γιορτή του πλανήτη σε επίπεδο συλλόγων επιστρέφει και πάλι με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους που θα διεξαχθεί αύριο (22/10) υπάρχουν σήμερα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια από τον 5ο όμιλο μέχρι και τον 8ο και τα οποία αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. 

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Ρώμη ανάμεσα στην Ρόμα και την Μπάγερν Μονάχου. Μια πραγματική τιτανομαχία... για τις δύο ομάδες, όπου προγνωστικά δεν χωρούν, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ισοδύναμες. 

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, με τους Ρώσους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, τους δε Άγγλους να ξεδιπλώσουν την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν την νίκη. 

Για τον 6ο όμιλο η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Άγιαξ, με τους Καταλανούς να είναι το φαβορί και τους Ολλανδούς να θέλουν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Λούις Ενρίκε. Την ίδια ώρα στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη και του Τόμας Ντε Βινσέντι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Οι Κύπριοι γνωρίζουν πως το έργο της κατάκτησης ενός θετικού αποτελέσματος είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να βάλουν δύσκολα στους Γάλλους.

Για τον 7ο όμιλο η Τσέλσι υποδέχεται την Μάριμπορ, ενώ η Σάλκε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τέλος για τον 8ο όμιλο η Πόρτο φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Μπάτε Μπόρισοφ την Σαχτάρ.

Το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ- Μάντσεστερ Σίτι

Ρόμα - Μπάγεν Μονάχου

6ος όμιλος

ΑΠΟΕΛ - Παρί Σεν Ζερμέν  

Μπαρτσελόνα - Αγιαξ 

7ος όμιλος

Σάλκε - Σπόρτινγκ Λισαβώνας 

Τσέλσι - Μάριμπορ   

8ος όμιλος

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Σαχτάρ Ντόνετσκ  

Πόρτο - Αθλέτικ Μπιλμπάο   

Σχολιασμος