Επιστροφή στην δράση για το Champions League

16.09.2014 Αναγνώστηκε 880 φορές

Ύστερα από τέσσερις μήνες... στέρηση, με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις.

Το Champions League μπαίνει και πάλι στα σπίτια των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων και αναμένεται να γεμίσει τις Τρίτες και τις Τετάρτες. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει με το καλημέρα.., δυνατές αναμετρήσεις, ωστόσο για τους φίλους του Ολυμπιακού η προσοχή τους θα είναι στραμμένοι στο Φάληρο και συγκεκριμένα στον αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδος κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την φιναλίστ του περσινού Champions League, την πανίσχυρη Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια αναμέτρηση που έχει αυξημένο συντελεστή δυσκολίας και που ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει υπέρβαση για να μπορέσει να πετύχει την νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μάλμε η οποία επιστρέφει στην διοργάνωση ύστερα από 24 χρόνια. Οι «μπιανκονέρι» μετά από τρία συνεχή πρωταθλήματα ψάχνουν την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διακρίσεις, με τον νέο προπονητή, Μάσιμο Αλέγκρι.

Από εκεί και πέρα στον δεύτερο όμιλο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της αντιμετωπίζοντας την Γκρασχόπερς. Η ομάδα του Αντσελότι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και να απαλύνει  τις πληγές από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στο άλλο παιχνίδι η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Champions League.

Στον 3ο όμιλο η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, ενώ στο άλλο ματς η Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη φιλοξενεί την Ζενίτ, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Πορτογάλος Αντρές Βίλα Μπόας. Τέλος στον 4ο όμιλο η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Άρσεναλ με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Γαλατασαράϊ αγωνίζεται κόντρα στην Άντερλεχτ.

1ο όμιλος

Επόμενη αγωνιστική (1/10)
Μάλμε-Ολυμπιακός
Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους

2ος όμιλος

Επόμενη αγωνιστική (1/10):
Βασιλεία-Λίβερπουλ
Λουντογκόρετς-Ρεάλ Μαδρίτης

3ος όμιλος
Επόμενη αγωνιστική (1/10):
Ζενίτ-Μονακό (19:00)
Λεβερκούζεν-Μπενφίκα

4ος όμιλος
Επόμενη αγωνιστική(1/10):
Άρσεναλ-Γαλατασαράι
Άντερλεχτ-Ντόρτμουντ

Σχολιασμος