Αιχμές ΠΑΣ για την αναβολή του αγώνα στη Πρέβεζα(video)

05.02.2023 Αναγνώστηκε 1307 φορές

Αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία η αναμέτρηση του Φιλαθλητικού Πρέβεζας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης το γυμναστήριο έβαλε νερά και ήταν επικίνδυνο.

Αιχμές ΠΑΣ για την αναβολή του αγώνα στη Πρέβεζα(video)

Πρόβλημα που είναι γνωστό και από άλλα ματς που αναβλήθηκαν, αλλά κανένας δεν μπήκε στον κόπο να ειδοποιήσει από πιο νωρίς τον ΠΑΣ Γιάννινα, που από την πλευρά του άφησε και κάποιες αιχμές για την αμέλεια των γηπεδούχων επειδή η τύχη του αγώνα αφέθηκε στις διαθέσεις του καιρού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WVC 

«Η διακοπή / ματαίωση του αγώνα με τον ΦΓΣ Πρέβεζας έγινε λόγω ελλείψεων και ατελειών του γηπέδου οι οποίες το κατέστησαν αντικανονικό για τη διεξαγωγή του. Απο 21/1/2023 είναι γνωστά τα προβλήματα του συγκεκριμένου γηπέδου και διαδεδομένα στα Ηπειρωτικα ΜΜΕ αφού ματαιώθηκαν και άλλα παιχνίδια. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν αναγκάστηκαν οι φιλοξενούμενοι να ταλαιπωρηθούν με ταξίδι χωρις νόημα. Η γηπεδούχος ομάδα επέδειξε αμέλεια ως προς τις ενέργειες για την καταλληλότητα του χώρου στο δικό μας παιχνίδι. Άφησαν στις τύχες του θεού και της τύχης τη διεξαγωγή του παιχνιδιού για το εάν θα βρέξει ή όχι.

Επιπλέον δεν επέδειξαν καμία διάθεση φιλοξενίας στην ομάδα μας. Βέβαια μας κάνει εντύπωση γιατί με την τύχη η συγκεκριμένη ομάδα έχει εύνοια καθότι με κορώνα γράμματα κέρδισαν την κατηγορία πριν δυο χρόνια …. εεε φέτος υπήρξε ατυχία…. για να δούμε αν θα ισχύσουν οι κανονισμοί και φέτος γιατί οι διαιτητές έγραψαν περίεργα πράγματα στο ΦΑ».

Σχολιασμος