Νίκη στο τάι μπρέικ για τον Γ.Α.Σ  επί του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

05.02.2023 Αναγνώστηκε 921 φορές

Νίκη βάλσαμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε ο Α.Σ. Γιάννενα, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 σετ του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στη Λιμνοπούλα.

 

Νίκη στο τάι μπρέικ για τον Γ.Α.Σ   επί του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολο καθώς ο ΓΑΣ λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας δε μπορούσε να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό.

Στα δύο πρώτα σετ οι γυναίκες του Φοίνικα παρουσίασαν ένα οργανωμένο σύνολο σε όλες τις γραμμές, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες των γηπεδούχων και τα κέρδισαν με 21-25 και 19-25.

Στο τρίτο και πιο κρίσιμο σετ, ο Φοίνικας ήταν μπροστά με 21-18 αλλά ο ΓΑΣ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και το κέρδισε με 26-24.  Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ βρήκαν τον αγωνιστικό ρυθμό που τους έλειπε και το κέρδισαν εύκολα με 25-19.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι ομάδες πηγαίναν πόντο πόντο μέχρι και το 7-7 όπου σε επίθεση της Parker τραυματίζεται στο χέρι η Παππά Κλειώ για να αντικατασταθεί από την Νικολέτα Τάνα η οποία έμελλε να γίνει η μορφή του αγώνα αφού με το σέρβις και την αμυντική της διάταξη το σκορ έγινε 12-8. Ο ΓΑΣ με σταθερότητα στις επόμενες φάσεις κατέκτησε τη νίκη καθώς πήρε το τάι μπρέικ με 15-12.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 26-24, 25-19,15-12.

ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τάνα, Τικμανίδου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Μπουρλή, Κακαγή, Καρυδάκη.

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Τσουλκανάκης): Κοντογιάννογλου/λ, Μαρκούλη, Ζαΐκου, Βούλγαρη, Οικονομίδου, Μήτσικα, Παπαβασιλείου, Parker, Μάρτση.

Σχολιασμος