Ανεβάζουν στροφές οι γυναίκες του ΓΑΣ, 3-0 την Αργώ Βόλου

21.11.2022 Αναγνώστηκε 599 φορές

Οι γυναίκες του ΓΑΣ πιάνοντας καλή απόδοση δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Αργώ Βόλου και σκαρφάλωσαν στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ανεβάζουν στροφές οι γυναίκες του ΓΑΣ, 3-0 την Αργώ Βόλου

Οι γυναίκες της Αργώ μπήκαν πιο συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και με καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να επικρατήσουν στο φιλέ και να προηγηθούν με 7-5. 

Από την άλλη μεριά οι γυναίκες του ΓΑΣ ανέβαζαν συνεχώς την απόδοσή τους και με στοχευμένο σέρβις κατόρθωσαν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην υποδοχή της αντίπαλης ομάδας η οποία δε μπορούσε να εκδηλώσει οργανωμένες επιθέσεις. Σε συνδυασμό με την πολλή καλή αμυντική λειτουργία μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές τελειωμένες αντεπιθέσεις. Έτσι το πρώτο σετ άλλαξε γρήγορα ρότα και οι γυναίκες του ΓΑΣ δε δυσκολεύτηκαν να το κατακτήσουν με 25-17.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ είχαμε και πάλι επιθετικό μονόλογο του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ομάδα της Αργώ Βόλου να μη μπορεί να βρει λύσεις. Η απόδοση των γυναικών του ΓΑΣ παρέμεινε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα σε υψηλά επίπεδα και το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε πιο εύκολα εκ του αναμενόμενου. Έτσι με 25-12 και 25-17 η ομάδα του ΓΑΣ κατέκτησε το 2ο και 3ο σετ και ταυτόχρονα τη νίκη που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Επόμενος αντίπαλος η πάντα δυνατή στην έδρα της ομάδα της Σταυρούπολης την Κυριακή 27/11/2022 και ώρα 18:00.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ(3-0): 25-17,25-12, 25-17

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τάνα, Τικμανίδου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Κατσόγιαννου. Κακαγή, Καρυδάκη.
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ(Σταθόπουλος): Γερολυμάτου, Τζιοβάρα/λ, Κασιούρα, Σουντουλουμάκη, Μαστρογιάννη, Prokudina, Πόλη, Χουτζοπούλου, Αγγέλη, Παντέλη, Φράγκου, Ξάνθη.

Διαιτητές: Γκοργκόλης(Α), Αποστόλου (Β), Αλεξίου(Σ)

Σχολιασμος