Σαρωτικός στη πρεμιέρα ο ΠΑΣ, νίκη σε ματς θρίλερ ο ΓΑΣ

29.10.2022 Αναγνώστηκε 733 φορές

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο Βόλει ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε εύκολα με 0-3 σετ του Φιλαθλητικού στη Λάρισα και ο Α.Σ Γιάννενα που νίκησε στο τάι- μπρέικ την Ε.Α Λάρισας με 3-2 σετ.

Σαρωτικός στη πρεμιέρα ο ΠΑΣ, νίκη σε ματς θρίλερ ο ΓΑΣ

Εύκολα ο ΠΑΣ Γιάννινα
Η νεοφώτιστη στην Α2 Βόλει των Γυναικών ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είχε εύκολο έργο απέναντι στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και πήρε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Παρά τις απουσίες, λόγω τραυματισμών, των Καρακατσιάνη, Δασκάλου και Χαμπηλομάτη, με ομαδικό παιχνίδι κατάφερε να φτάσει στη νίκη με πειθαρχία και προσήλωση στο στόχο. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η συμμετοχή της μικρής Ηρώς Γούλα.
Τα σετ: 14-25, 16-25, 9-25.
«Ευχαριστούμε τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ VOLLEYBALL για την φιλοξενία στο ζηλευτό τους γήπεδο και ελπίζουμε να αποκτήσουμε και εδώ στα Γιάννενα παρόμοιες αθλητικές υποδομές», ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WVC.
Ντέρμπι στη Λιμνοπούλα
Μία σημαντική και συνάμα δραματική νίκη πήρε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Α.Σ. Γιάννενα, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ στο τάι- μπρέικ της Ε.Α Λάρισας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.
Ο ΓΑΣ ξεκίνησε ιδανικά και πήρε το πρώτο σετ με 25-17.Στο δεύτερο σετ υπήρξαν αρκετές διακυμάνσεις, με τις φιλοξενούμενες να το κερδίζουν με 19-25. Οι Λαρισαίες κέρδισαν και το τρίτο σετ με 16-25. Η γιαννιώτικη ομάδα έβγαλε τρομερή αντίδραση, κυριάρχησε και κέρδισε άνετα το επόμενο σετ με 25-12, με αποτέλεσμα η νίκη να κριθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί έγινε ένα πραγματικά ψυχοφθόρο παιχνίδι, με τις παίκτριες του Τσιούπη να το κερδίζουν με άσο στο 17-15
Τα σετ: 25 – 17 , 19 – 25 , 16 – 25, 25 – 12 , 17 – 15.

Σχολιασμος