Κοριτσάρες για άνοδο,ΠΑΣ- Περσέας 3-1(video)

06.05.2022 Αναγνώστηκε 4005 φορές

Μια ανάσα από την άνοδο είναι ο  ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε και του Περσέα Θεσσαλονίκης με 3-1 σετ στην 3η αγωνιστική του τουρνουά ανόδου στο κατάμεστο, από τους φιλάθλους του ΠΑΣ, Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Κοριτσάρες για άνοδο,ΠΑΣ- Περσέας 3-1(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με τη συμπαράσταση του κόσμου του που δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει τον παλμό με συνθήματα, οι ψυχωμένες παίκτριες του ΠΑΣ ξεπέρασαν και το εμπόδιο του αξιόμαχου Περσέα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α2.

Αύριο , ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ρεπό και την Κυριακή  στις 15.00  θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λάρισας, στο παιχνίδι με το οποίο θα κριθεί εάν καταλάβει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στο τουρνουά, περισσότερο για το γόητρο μιας και η άνοδος έχει σχεδόν εξασφαλιστεί.

Ο Περσέας ήταν η μόνη ομάδα στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του τουρνουά που υπήρξε ανταγωνιστική, με τον αγώνα να τελειώνει μετά από 2 ώρες. Στο πρώτο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον ΠΑΣ να το κερδίζει στις λεπτομέρειες (21-25), ενώ με το ίδιο σκορ αλλά υπέρ του Περσέα ολοκληρώθηκε το δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες της Μαρίας Μπράγια φάνηκαν ιδιαίτερα αποφασιστικές, δεν έχασαν καμία στιγμή το προβάδισμα και το κέρδισαν σχετικά εύκολα με 19-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 16-12 αλλά με μία φοβερή εμφάνιση και με σερί 0-7, ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία με 16-19 και σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο πήρε τη ψυχολογία με το μέρος του.

Ο Περσέας το πάλεψε, μείωσε τρεις φορές στον πόντο στο φινάλε του σετ, όμως οι παίκτριες της Μαρίας Μπράγια παρέμειναν συγκεντρωμένες και έφτασαν στην επικράτηση του σετ με 25-23.

Το φινάλε βρήκε τις παίκτριες, το τεχνικό τιμ και τη Διοίκηση να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο .

Τα σετ (1-3): 21-25, 25-21, 19-25, 23-25

Διαιτησία: Χλωρός- Βασιλειάδης

Περσέας: Θωμαίδου, Μάτιου, Κουτσολουκά, Επικούρου, Ζαπαντζή, Μπαρμπαλιού, Τερζίου, Βογιατζόγλου, Ταυλίκου, Καραγιαννοπούλου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σιόρεντα, Αδάμου, Δασκάλου, Στεφάνου, Τζαλαλή Κ, Σαρλή, Τάσση, Χαμπηλομάτη, Μάντη, Λεράκη, Αποστόλου, Καρακατσιάνη.

 

Σχολιασμος