Εντός ο Πανηπειρωτικός, εκτός ο ΓΑΣ

21.01.2022 Αναγνώστηκε 864 φορές

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Πανηπειρωτικό Γ.Σ. και τον Α.Σ Γιάννενα στα πρωταθλήματα Α2 Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα. 

Εντός ο Πανηπειρωτικός, εκτός ο ΓΑΣ

Όγδοη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και ο Πανηπειρωτικός υποδέχεται σ’ έναν πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα, το Σάββατο 22/01 στις 18:00μμ στο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ στην Λιμνοπούλα, την ομάδα Α.Σ. Μακεδονικός.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πανηπειρωτικός είναι 4ος και προσπαθεί να απομακρυνθεί κι άλλο από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης που αναρτήθηκε στης 17/11/2021,

Δυνατότητα παρουσίας ενηλίκων θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή με πιστοποιητικό νόσησης.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας rapid test 48 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος θα γίνεται στις εισόδους του γηπέδου με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης, PCR και rapid tests με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική απ’ όλους και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Ποδαρικό στη Θεσσαλονίκη για τον ΓΑΣ
Ο Α.Σ. Γιάννενα θα κάνει «ποδαρικό» στο 2022 στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ομάδα της Σταυρούπολης.

Ο ΓΑΣ θέλει να εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας και επιδιώκει να φύγει με τη νίκη το Σάββατο από το ΕΑΚ Σταυρούπολης. Βέβαια η αγωνιστική απραξία αυτού του μήνα είναι άγνωστο πόσο επηρέασε τις ομάδες.

Σχολιασμος