Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 ο Γεροδήμος του Πανηπειρωτικού

12.01.2022 Αναγνώστηκε 954 φορές

Με την έναρξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας,ο αθλητής του Πανηπειρωτικού Σπύρος Γεροδήμος βρίσκεται στην αποστολή (12αδα) της Εθνικής ομάδας.

 

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 ο Γεροδήμος του Πανηπειρωτικού

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον αθλητή  και για τον Πανηπειρωτικό Γ.Σ. καθώς σε επίπεδο αγοριών έχουν πάνω από 15 χρόνια να δούμε αθλητή από τα Γιάννινα να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου, είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου έχοντας συμμετοχές σε όλες της αναπτυξιακές ηλικιακές ομάδες και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με συμμετοχές στην ομάδα των ανδρών, που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, το οποίο δίνει δύναμη και διάθεση στο σωματείο να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας Βόλεϊ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα U18 στη Σόφια θα είναι η διοργανώτρια Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία, η Σερβία και η Τουρκία.

Ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ. εύχεται στην Εθνική μας ομάδα και τον αθλητή του συλλόγου καλή επιτυχία και τον περιμένουν για την δύσκολη συνέχεια των αγώνων της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σχολιασμος