Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΕ οι νέανιδες του ΓΑΣ

27.12.2021 Αναγνώστηκε 1102 φορές

Ολοκληρώθηκε η Α' φάση των πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ21 Αγοριών και Κ20 Κοριτσιών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με τους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας  την περασμένη Πέμπτη , τους οποίους παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλοι του βόλεϊ.

 

 

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΕ οι νέανιδες του ΓΑΣ

Στα αγόρια η ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας επικράτησε με 3-0 του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και στέφθηκε για άλλη μια χρονιά Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΕ. Το σκήπτρο του πρωταθλητή ΕΣΠΕΔΕ διατήρησε και ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στα κορίτσια αφού επικράτησε με 3-1 σετ της ομάδας του Φιλαθλητικού Πρέβεζας μετά από μια δυνατή αναμέτρηση.
Κύπελλα στις δύο Πρωταθλήτριες ομάδες , μετάλλια στις δύο ομάδες Αγοριών και στις τρεις των Κοριτσιών και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες απέμειναν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΕ Σκούρας Γεώργιος, Ροντογιάννης Χρήστος και Πιέτας Θεόδωρος.
Τρίτη θέση τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα
Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επικράτησε στο μικρό τελικό των κοριτσιών με 3-1 σετ της ομάδας του ΑΓΟ Φιλιππιάδας.
«Στη σύνθεση της ομάδας σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκαν αρκετά κορίτσια από κορασίδες και παγκορασιίδες με νέα πρόσωπα και νέες συμμετοχές. Να αποχαιρετήσουμε τα κορίτσια μας που από την επόμενη χρονιά δεν θα είναι Νεάνιδες αλλά... Γυναίκες πλέον! Αυτές είναι οι: Βδουκάκη Μαγδαληνή, Καλπάκη Αικατερίνη, Σταύρου Αναστασία, Κανδρή Ευγενία, Σιαφάκα Αναστασία και Σαββίδου Βασιλική», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχολιασμος