Τρίτη συνεχόμενη νίκη ανεβάζει βαθμολογικά τις γυναίκες του ΓΑΣ…

22.11.2021 Αναγνώστηκε 1340 φορές

Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατάφεραν να περάσουν και το εμπόδιο του Ασκληπιού Τρικάλων αν και η απόδοση δεν ήταν σταθερή σε όλα τα σετ.


Τρίτη συνεχόμενη νίκη ανεβάζει βαθμολογικά τις γυναίκες του ΓΑΣ…

Στο πρώτο σετ οι γυναίκες του Ασκληπιού Τρικάλων μπήκαν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και χωρίς να κάνουν ιδιαίτερα λάθη μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους και να προκαλέσουν ρήγματα στην αμυντική ζώνη της ομάδας του ΓΑΣ.

Αν και οι δύο ομάδες πήγαιναν στον πόντο μέχρι το 15-14 η ομάδα του Ασκληπιού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γυναικών του ΓΑΣ και πήρε προβάδισμα στο σκορ με 16-19.

Οι γυναίκες του ΓΑΣ όμως μπόρεσαν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν τελικά να πάρουν το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ με συγκέντρωση και πολλές επιθετικές λύσεις οι γυναίκες του ΓΑΣ χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πήραν το σετ με 25-17. Ωστόσο στο τέλος του σετ σε μια φάση που εξελίχθηκε εκτός του τερέν του βόλεϊ το λίμπερο της ομάδας μας Νιακοπούλου Αλεξάνδρα έτρεξε να σώσει μία χαμένη μπάλα και κατά το πέσιμο και σύρσιμό της στο παρκέ αποκολλήθηκε από αυτό κομμάτι ξύλου το οποίο για καλή της τύχη διαπέρασε δύο φορές την κάλτσα της και την ακούμπησε ελαφρά στο πόδι αποφεύγοντας τα χειρότερα για την υγεία της.

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό του αγώνα και στο τρίτο σετ επανήλθε.
Το όλο σκηνικό αποσυντόνισε τις γυναίκες του ΓΑΣ πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Ασκληπιός και παίζοντας με καλές αντεπιθέσεις πήρε προβάδισμα 12-19 για να πάρει τελικά το τρίτο σετ με 17-25.

Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ αντέδρασαν ήταν πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και κατάφεραν από τα μέσα του σετ και μετά να βρουν διαδρόμους και να πανηγυρίσουν με 25-18 άλλη μια νίκη που τις ανεβάζει βαθμολογικά.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (3-1): 25-21, 25-17, 17-25, 25-18

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Χαρατζόγλου,Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Νιακοπούλου/λ, Νταγκοπούλου, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Κακαγή, Σαράφη, Μπουρλή, Τσάμου, Καλουτσάκη

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Καμινάρης): Καπέλου, Μουζακιάρη/λ, Τζήμα, Γιόλα, Δύντσικου, Παπαδάκη/λ, Αβίζου, Τσιούμα, Σιάγα, Μπόκη, Γιάτσιου, Μπρουσιάκη

Διαιτητές: Γκοργκόλης(Α), Τζελέτας(Β), Ζαρογιάννη(Σ)

Σχολιασμος