Ηττήθηκε από τη ΧΑΝΘ στη πρεμιέρα ο Πανηπειρωτικός

08.11.2021 Αναγνώστηκε 522 φορές

Το απόγευμα του Σαββάτου 6/11/2021 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στον εκτός έδρας αγώνα που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, η νεοφώτιστη και νεανική ομάδα του Πανηπειρωτικού με παιδιά αποκλειστικά από το λεκανοπέδιο, αντιμετώπισε την τοπική ομάδα της ΧΑΝΘ από την οποία και ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Ηττήθηκε από τη ΧΑΝΘ στη πρεμιέρα ο Πανηπειρωτικός

Η ομάδα της ΧΑΝΘ μπήκε πιο δυνατά και χωρίς η γιαννιώτικη ομάδα να μπορεί να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού, φάνηκε η απουσία του αγωνιστικού ρυθμού λόγο των δυο χρόνων αγωνιστικής απραξίας για τους παίκτες μας, κέρδισε εύκολα το 1ο σετ με 25-15.
Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε με την ομάδα της ΧΑΝΘ έχοντας την ψυχολογία του πρώτου σετ, εκμεταλλευόμενη τα πολλά και αβίαστα λάθη των φιλοξενούμενων, κατάφερε να πάρει το 2ο σετ με 25-9.
Στο τρίτο σετ τα πράγματα άλλαξαν και αφήνοντας πίσω τα πρώτα δυο σετ, οι παίκτες του Πανηπειρωτικού κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και πήραν εύκολα το 3ο σετ με 25-20
Στο 4ο σετ με την ψυχολογία και τον ρυθμό που είχαν πλέον αποκτήσει οι παίχτες , είχαν  το προβάδισμα μέχρι και το 17-20, τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για την ομάδα , η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Εντελώς ξαφνικά χάθηκε για λίγο η συγκέντρωση στο παιχνίδι και μερικά λάθη στην αμυντική λειτουργία έδωσαν αρχικά την ισοφάριση 20-20, εκεί δύο συνεχόμενα λάθη ήταν αρκετά να γκρεμίσουν τα όνειρα για την ισοφάριση και την ελπίδα για την πλήρη ανατροπή στο τάι μπρεικ και την καλή ομάδα της ΧΑΝΘ να πανηγυρίζει την νίκη καθώς πήρε το σετ με 25-22.
Την επόμενη αγωνιστική 2η του πρωταθλήματος, ο Πανηπειρωτικός θα αγωνισθεί εντός έδρας, στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ Λιμνοπούλας το Σάββατο 13/11/2021 στις 6μμ με την ομάδα ΑΠΣ Φθία Λαμίας.

Σχολιασμος