Απογειώθηκαν με 3-1 οι γυναίκες του ΓΑΣ…

08.11.2021 Αναγνώστηκε 394 φορές
Δύο πρόσωπα έδειξαν οι γυναίκες του ΓΑΣ με το δεύτερο να τις απογειώνει αγωνιστικά και να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών κόντρα στον Ε.Ο. Σταυρούπολης.
 

 

Απογειώθηκαν με 3-1 οι γυναίκες του ΓΑΣ…

Στο πρώτο σετ συνεχόμενα λάθη έδιναν αβίαστους πόντους στην ομάδα της Σταυρούπολης η οποία με χαρακτήρα καλή αμυντική λειτουργία και πολλές επιθετικές λύσεις κυριάρχησε σε όλους τους τομείς.

Το 16-25 έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά μέχρι εκεί.
Στο δεύτερο σετ η εικόνα άλλαξε ριζικά για τις γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Επιθετικές λύσεις, ομαδικότητα, αμυντική λειτουργία, μπλοκ και σέρβις ισοπέδωσαν κυριολεκτικά την ομάδα της Σταυρούπολης η οποία έδειχνε ανήμπορη να βρει λύσεις, παρά τις προσπάθειες του προπονητή της.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραδόθηκε στις ορέξεις των κοριτσιών του ΓΑΣ και έχασε αμαχητί το σετ με 25-16.
Στο τρίτο και τέταρτο σετ δεν άλλαξε η εικόνα.

Οι γυναίκες του ΓΑΣ ανέβασαν και άλλες στροφές και απογείωσαν την απόδοσή τους.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έδειχνε σίγουρη αφού η η ομάδα της Σταυρούπολης δε μπορούσε να βρει λύσεις και να αντιδράσει.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ κατάφεραν εύκολα να πάρουν τα σετ με 25-17 και 25-16 αντίστοιχα και να πανηγυρίσουν νίκη αισιοδοξίας για το μέλλον με 3-1 σετ απέναντι σε ένα θεωρητικά δυνατό αντίπαλο.
Σημαντικό όμως ρόλο στην κατάκτηση της νίκης έπαιξε και ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στον κλειστό της Λιμνοπούλας και δημιούργησε εκρηκτική ατμόσφαιρα που τόνωσε το ηθικό των γυναικών και τους ώθησε με την παρουσία του στη νίκη.
Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει να ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Λιμνοπούλας και βοήθησαν με την παρουσία τους την ομάδα των γυναικών στην κατάκτηση της πολύ σημαντικής νίκης που πραγματοποίησε.
ΣΕΤ:16-25, 25-16, 25-17, 25-16
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Χαρατζόγλου,Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Νιακοπούλου/λ, Νταγκοπούλου, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Κακαγή, Σαράφη, Μπουρλή, Τσάμου, Μανικάκη
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Βουγιουκλίδου/λ, Τσελλίδη, Ζερβού, Καλίδη, Κανονίδου/λ, Κουκούλη, Γούση, Σαραγκούδη, Σωτηρίου, Σαχπαζίδου, Τακαρίδου, Αναστασιάδη, Γιαμάκη, Τσιούκα
Διαιτητές:
Τζελέτας(Α), Αποστόλου(Β), Χρήστου(Σ

Σχολιασμος