Στον ΠΑΣ Γιάννινα WVC η Δασκάλου

26.08.2021 Αναγνώστηκε 709 φορές

Σε μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς απέκτησε την Κωνσταντίνα Δασκάλου που αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας- Διαγώνιας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα WVC η Δασκάλου

Η αθλήτρια ξεκίνησε στην Φ.Ε. Ιωαννίνων, συνέχισε στον Ηρακλή Ιωαννίνων, ενώ αγωνίστηκε και σε Γ.Σ. Δράμας και Α.Ο. Καβάλας, έχοντας παραστάσεις με την Καβάλα στην Α2. 

Η Ανακοίνωση: 

Ακόμη μια νέα προσθήκη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι γεγονός!
Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Δασκάλου, τη γιαννιώτισσα Ακραία-Διαγώνια που θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Κωνσταντίνα είναι γεννημένη στις 3 Ιουνίου του 1998 και έχει ύψος 1,81.
Η νέα αθλήτρια του ΠΑΣ ξεκίνησε το βόλεϊ στη Φ.Ε. Ιωαννίνων (2005-2011) συνεχίζοντας από το 2012 έως το 2017 στον Ηρακλή Ιωαννίνων, έχοντας σημαντικές στιγμές τη συμμετοχή της στην Εθνική Παγκορασίδων στο KIDS Festival στην Άγκυρα και στην Εθνική Κορασίδων στο Μαυροβούνιο το 2015.
Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Δράμας βοηθώντας την ομάδα της Μακεδονίας να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Α.Ο. Καβάλας στην Α2 Εθνική.
Η Κωνσταντίνα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω πάλι στη πόλη μου και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΠΑΣ. Έρχομαι με πάρα πολύ όρεξη. Ενθουσιάστηκα με τον τρόπο προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας και εμπιστεύομαι απόλυτα το προπονητικό team. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ζήσω την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας. Εύχομαι υγεία και μόνο επιτυχίες στην ομάδα μας.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Κωνσταντίνα!

Σχολιασμος