Στον ΠΑΣ WVC η Στεφάνου

22.08.2021 Αναγνώστηκε 339 φορές

Την έναρξη της συνεργασίας της με την 24χρονη λίμπερο Στεφανία Στεφάνου ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα Βόλει του ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Στον ΠΑΣ WVC η Στεφάνου

Η Ανακοίνωση του ΠΑΣ 

Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα Women's Volleyball Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Στεφανία Στεφάνου για τη σεζόν 2021-22.
Η Στεφανία είναι 24 ετών με ύψος 1,76 και αγωνίζεται στη θέση της λίμπερο. Έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με τις μεταφορές, ενώ έχει ως χόμπι τους παραδοσιακούς χορούς, το cross training και το kangoo.
Η Στεφανία ξεκίνησε το βόλεϊ από την τετάρτη δημοτικού στον Ηρακλή Ιωαννίνων στις ακαδημίες (παγκορασίδες - κορασίδες- νεάνιδες και έφτασε μέχρι και την κατηγορία γυναικών με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα). Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων όπου αγωνίστηκε σε τοπικό επίπεδο για 2 χρόνια, ενώ από το 2014 ως το 2019 αγωνίστηκε στον ΓΑΣ, με τον οποίο ξεκίνησε από το τοπικό το 2014 και την επόμενη χρόνια προβιβάστηκε στην Α2, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια.
Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε:
"Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από 2 χρόνια αποχής επιστρέφω στον χώρο του βόλεϊ και συγκεκριμένα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομαδα πολλά υποσχόμενη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τη διοίκηση, όσο και το προπονητικό team που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.”

Σχολιασμος