Συνεχίζει στον ΠΑΣ η Αδάμου

18.08.2021 Αναγνώστηκε 447 φορές

Την συνέχιση της συνεργασίας της με την 23χρονη λίμπερο Φανή Αδάμου ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα Βόλει του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνεχίζει στον ΠΑΣ η Αδάμου

H Ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με την 23χρονη λίμπερο Φανή Αδάμου, η οποία θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μας!

Η Φανή, η οποία είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του Ηρακλή σε ηλικία 12 ετών και τη σεζόν 2016-17 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πριν αποφασίσει να αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πριν από δύο χρόνια.
Η Φανή έκανε τις παρακάτω δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας της:
''Είμαι πολύ χαρούμενη που για μια ακόμα χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό team που με εμπιστεύονται και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι να καταφέρουμε να μπούμε πάλι στα γήπεδα, να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου!"

Σχολιασμος