Μετά τις νεάνιδες, πρωταθλήτριες και οι κορασίδες του ΓΑΣ

11.07.2021 Αναγνώστηκε 867 φορές

Μετά τις νεάνιδες την τιμητική τους είχαν τα κορίτσια Κ18(Κορασίδων).

 

Μετά τις νεάνιδες, πρωταθλήτριες και οι κορασίδες του ΓΑΣ

Τα κορίτσια του ΓΑΣ στον τελικό της διοργάνωσης κέρδισαν σχετικά εύκολα την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 3-0 σετ.
Η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και γρήγορα πήρε διαφορά στο σκορ με 9-3.

Με όπλο το σερβίς και με καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα και έθεσε από νωρίς τις βάσεις για την εξέλιξη του αγώνα.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατάφερε ΜΟΝΟ στο 1ο σετ να προβάλει σθεναρή αντίσταση η οποία οφείλονταν κυρίως σε αβίαστα λάθη των κοριτσιών του ΓΑΣ.
Στο 2ο και 3ο σετ τα κορίτσια του ΓΑΣ δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να ονειρευτεί κάτι διαφορετικό και με αντεπίθεση διαρκείας κατέκτησε τα σετ σχετικά εύκολα και ανέβηκε για πρώτη φορά στο 1ο σκαλί της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Σε συνδυασμό και με τη νίκη των κοριτσιών στην κατηγορία Κ20 γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος σε αναπτυξιακό επίπεδο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο επόμενος αντίπαλος θα καθοριστεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εντός της προσεχούς εβδομάδας και με τη διαδικασία νοκ άουτ θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 3-0(25-23, 25-18, 25-12)
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Ζαγαλίκη, Παππά Αικ., Τικμανίδου, Μάντη/λ, Τσάμου, Τασιούλα, Μίχου, Σκούρα, Ρούβαλη, Θεοπίστου/λ, Τσίγκρου, Τζίμα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Μπράγια): Σιόρεντα, Γνωστοπούλου/λ, Πότση, Δραγατσούλη/λ, Βασιλείου Χ., Παπαδοπούλου, Πορφύρη, Δημοπούλου, Βασιλείου Π., Πορφύρη Β., Λώλη, Καρατζένη, Γνωστοπούλου Π, Αποστόλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκοργκόλης(Α) – Τζελέτας(Β) – Αλεξίου(Σ)

Σχολιασμος